7:1
(3:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2017 17:00

21.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jílové v derby zničilo neoblíbený Libouchec


Branky


32. Z. Michalec , 34. F. Vait (p.) , 45. D. Kurty , 54. M. Just , 65. J. Kolář , 66. D. Kurty , 83. A. Čermák - 39. M. Kabát
0

Lídr I.A třídy doma nasázel Libouchci sedm branek. I s podzimním utkáním jich tak tradičnímu soupeři nastřílel dvanáct.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Libouchec přijel nekompletní

 Do Jílového přijel Libouchec, který sice poslední dvě utkání prohrál, ale před čtrnácti dny dokázal potrápit v té době vedoucí celek Modré. Jílovému se dlouhodobě proti Libouchci nedaří, ale jak se zdá toto se začíná měnit. Na podzim Jílové vyhrálo po výborném výkonu v Libouchci 0:5 a tak se dalo očekávat, že hosté budou chtít domácím tuto porážku vrátit.

 

Libouchec dorazil na hřiště lídra tabulky nekompletní. Postrádal pět hráčů základní sestavy, včetně brankáře Pluhaře.

 

Domácí vstoupili do utkání velmi dobře a hned ve 2. minutě se po přihrávce Vaita dostal do šance Bílek, ale jeho pokus hostující brankář Klačanský vyrazil nad branku. Na druhé straně se Libouchec dostal ke střelám z velké vzdálenosti a většina z nich nemířila na branku.

 

A tak ve 32. minutě zahrál Čermák rohový kop, hostující brankář míč podběhl a Michalec ho hlavou na zadní tyči dopravil do sítě - 1:0. Hned o minutu později poslal do vápna míč Bílek, ale Kurty v jasné příležitosti minul branku. Jenže o další minutu později se Jílové již radovalo, Kolář dostal kolmici mezi obránce, v souboji sice upadl, ale stačil si míč doběhnout, posunout před brankářem Klačanským, který ho nekompromisně sestřelil. Z nařízené penalty pak Vait střelou k tyči navýšil domácí vedení - 2:0.

 

Libouchec se ovšem nechtěl vzdát, a tak si za velkým vápnem našel poskakující míč Kabát a přesnou střelu přímo k tyči snížil stav utkání - 2:1. Domácí tato branka nějak neovlivnila a ve 44. minutě Just prodloužil hlavou výkop Voseckého na Koláře, ten jej taktéž hlavou poslal na Bílka mezi obránce, ale domácí hráč z vápna nezamířil mezi tři tyče. Tato situace domácí nakonec nemusela mrzet, protože ve 45. minutě poslal patičkou Just po přihrávce Michalce do úniku Kurtyho, který přehodil vyběhnuvšímo brankáře a uzavřel tak účet prvního poločasu - 3:1.

 

Novák musel pod sprchy

Druhý poločas začal nejdříve střelou hostujícího útočníka nad Voseckého branku a na druhé straně kontroval stejným způsobem Rangl.

 

Pak však přišla 52. minuta, hostující Novák zajel skluzem do Bílka, rozhodčí mu ukázal žloutou kartu, a jelikož to byla pro tohoto hráče již druhá, tak musel předčasně do sprchy.

 

Hned za dvě minuty poslal přízemní centr do vápna Malowanyj, Klačanský míč propustil a Just ho s pomocí brankové konstrukce dostal za brankovou čáru - 4:1. Od té doby se utkání prakticky jen dohrávalo, Libouchec se sice snažil, ale do konce utkání si již žádnou vážnější šanci nevytvořil.

 

Naopak na druhé straně se dostal Čermák do úniku z půlky hřiště, míč posunul ještě na Koláře, který prostřelil brankáře - 5:1. Za další chvilku Kolář obral o míč obránce, ten se dostal až ke Kurtymu, který jej poslal střelou na přední tyč do branky - 6:1.

 

Následně bylo utkání kvůli počasí přerušeno na zhruba deset minut, po návratu obou týmu na hřiště, stojí za zmínku už jen branka Čermáka, kdy jeho tečovaná střela z velkého vápna skončila v síti - 7:1.

 

Jílové tak zůstává na první místě, dva body před Modrou. V dalším kole na půdě třetího Mojžíře. Libouchec zůstává pátý, v dalším kole hraje doma, kdy hostí o záchranu bojující Junior Děčín.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!



Ohlasy k zápasu


FK Jílové
Ondřej Barilla, trenér FK Jílové: "Samozřejmě musím být spokojený, konečně jsme se doma prezentovali velmi dobrým výkonem, ještě k tomu v derby s Libouchcem, proti kterému se nám v domácím prostředí dlouhodobě nedaří. Soupeři hodně chyběl Šum s Černohorským a na jeho výkonu to bylo znát. Po celý zápas jsme byli lepším týmem a zaslouženě vyhráli. Je to ovšem jen jeden zápas ze série těžkých utkáni a my musíme zůstat nohama na zemi. Teď nás čeká Mojžíř, kde to bude nesmírně těžké."

TJ Libouchec
Václav Slavka, hráč FK Libouchec: "Nutno podotknout, že domácí vyhráli naprosto zaslouženě a hrají v současnosti nejlepší fotbal v soutěži. My se musíme oklepat a připravit se na další zápas, kdy v sobotu doma hostíme Junior Děčín. Lovosice na nás ztrácejí pouze tři body, stále tak máme o co hrát."



Sestavy


FK Jílové
J. Vosecký [-] - R. Rangl [-] , F. Vait [-] , M. Horyna [-] (14. S. Malowanyj [-] ) , Z. Michalec [-] - D. Kurty [-] , T. Feledi [-] , A. Čermák [-] , J. Kudrna [-] (27. J. Kolář [-] ) - M. Just [-] , V. Bílek [-]

TJ Libouchec
D. Klačanský [-] - V. Balog [-] , D. Kodet [-] (65. J. Vacek [-] ) , R. Němeček [-] , M. Kabát [-] , M. Richter [-] , M. Hejna [-] , J. Novák [-] , J. Studený [-] , L. Kučera [-] , M. Hammer [-]

ŽK: 39. V. Bílek - 7. J. Novák , 34. D. Klačanský , 40. D. Kodet . ČK: 52. J. Novák .
Hráči zápasu: F. Vait , Z. Michalec .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Klimpl Miroslav - SEDLÁČEK Jiří, HOLLY Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.