1:1
(0:1)
29. M. Pácl
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2017 10:15

21.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

To byl typický zápas dvou rozdílných poločasů


Branky


67. V. Krpeš - 29. M. Pácl
0

V derby se zrodila remíza. V prvné půli byly lepší Křešice, ve druhé zase Lovosice.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lovosice předvedly splašený výkon

Do Lovosic dorazily Křešice. Jednalo o souboj týmů, které jsou na tom v tabulce prakticky stejně. Duel byl o to pikantnější, jelikož v Křešicích působí několik hráčů, kteří hráli právě v Lovosicích. Na podzim se zrodila remíza 1:1, na penalty tehdy byly lepší Křešice.

 

A Křešice byly lepší v prvním poločase. Domácí předváděli ustrašený výkon. A tak se nikdo nemohl divit, že o poločase Lovosice prohrávaly.

 

Jediná trefa úvodního dějství padla v 29. minutě. Po straně utekl Dominik Lenrt, poslal míč do vápna, kde ho krásně z voleje napálil k tyči Milan Pácl - 0:1.

 

I po zbytek poločasu Křešice dominovaly, další trefu ale nepřidaly.

Role na hřišti se obrátily

Po změně stran se dění na hřišti úplně obrátilo. Lovosice převzaly otěžu utkání a byly daleko aktivnější. Naopak Křešice přestaly hrát a vypadly ze hry. Nikdo se tak nemohl divit, že domácí vyrovnali.

 

Stalo se tak v 67. minutě po rohovém kopu a několika odrazech. Míč se nakonec dostal k Vítovi Krpešovi, který prostřelil větvičku - 1:1. Domácí pak měli další šance, nerozhodný stav ale nikdo z lovosicích hráčů nezlomil.

 

O vítězi tak musely rozhodnout, stejně jako na podzim, pokutové kopy.

Pácl vstřelil vítěznou penaltu

V penaltách byly stejně jako na podzim úspěšnější Křešice. Vítězný pokutový kop vstřelil Milan Pácl, dva body tak putují do Křešic.

 

Oba týmy se srovnaly na třiceti bodech, Lovosice mají lepší skóre. Lovosice v dalším kole hrají v České Kamenici, Křešice doma hostí Velké Březno.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!



Ohlasy k zápasu


ASK Lovosice
Roman Podrazil, trenér ASK Lovosice: "V prvním poločase byl soupeř lepší. My jsme hráli tak nějak splašeně. Po změně stran se to otočilo, mohli jsme i vyhrát. Na druhou stranu je ta remíza zasloužená."

FK Křešice
Lubomír Pekárek, vedoucí FK Křešice: "V prvním poločase jsme byli jasně lepší, navíc dal Pácl opravdu výstavní branku. Jenže ve druhé půli jsme přestali hrát, Lovosice byly lepší a zaslouženě vyrovnaly. Celkově je konečný výsledek spravedlivý."



Sestavy


ASK Lovosice
M. Šafránek [-] - M. Culek [-] , T. Durček [-] (61. V. Krpeš [-] ) , M. Suchý [-] , M. Husar [-] , R. Espinosa [-] (69. J. Kovařík [-] ) , M. Zdvořák [-] , B. Baborák [-] , M. Kočina [-] , L. Klement [-] , J. Drbal [-]

FK Křešice
O. Větvička [-] - K. Patka [-] , P. Tuháček [-] (67. A. Bezemek [-] ) , J. Lepič [-] , D. Lenrt [-] , L. Schoř [-] , M. Pácl [-] , M. Loula [-] , T. Hrdý [-] , L. Hrdý [-] , V. Kühn [-]

ŽK: 26. L. Klement , 83. B. Baborák - 44. M. Loula , 77. T. Hrdý .
Hráči zápasu: D. Lenrt , T. Hrdý .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Provazník Adam - FLADE Jens, ZITKO Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.