Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2017 17:00

21.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rumburk opět v důležitém zápase vyhořel


Branky


20. V. Chlan , 76. M. Demeter , 87. J. Chlada - 10. J. Košťál , 33. M. Hudik , 38. J. Šturm , 60. L. Horký , 80. L. Horký
0

Libochovice mu nastřílely pět branek, dvakrát se trefil Ladislav Horký.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

To byla ale produktivita

Do Jiříkova, kde hraje dočasně domácí zápasy FK Rumburk, dorazily Libochovice. Oba celky měly stejně bodů a měly co napravovat. Rumburk naposledy selhal doma s Velkým Březnem, nováček zase nezvládl přestřelku se Střekovem.

 

Libochovice měly domácím co oplácet, na podzim totiž podlehly Rumburku doma 1:3.

 

Domácí nezačali špatně, ale přesto jako první inkasovali. Po chybě Čudy je ještě zachránil brankář Dvořák. V 10. minutě ale Rumburku nevyšla ofsajdová past, Jan Košťál pak proměnil svůj nájezd - 0:1.

 

Hned po rozehrání se na Krpeše řítil Demeter, vše vyřešil zbrkle a přestřelil. Ve 20. minutě bylo vyrovnáno, aktivněji hrající Vladimír Chlan si navedl míč a pěknou střelou vyrovnal - 1:1.

 

Jenže Libochovice daly domácím lekci z produktivity. Ve 33. minutě přišel dlouhý nákop, domácí obrana byla špatně postavená a Michal Hudik hlavou překonal Dvořáka - 1:2.

 

Ve 38. minutě přišla pro domácí další rána. Oba stopeři prohráli souboj s Janem Šturmem, který vše ustál a stanovil poločasové skóre na 1:3.

Rumburk srážely chyby

Po změně stran mohl Rumburk snížit, střelu Chlana ale parádně zlikvidoval brankář Krpeš. Po hodině hry fatálně chyboval Čuda, hosté založili rychlý brejk, který brankově zakončil Ladislav Horký - 1:4.

 

V 75. minutě se domácí dostali do zápasu, kdy se pěkně trefil Michal Demeter. Bohužel pro ně ale o pět minut později vyrobil už klasickou hrubku Stankovič a Ladislav Horký vrátil hostům tříbrankový náskok - 2:5.

 

Tři minuty před koncem kosmeticky upravil výsledek Jakub Chlada, který hlavou potrestal špatné vyběhnutí brankáře Krpeše - 3:5.

 

Rumburk se tak propadl na dvanácté místo, v dalším kole ho čeká veledůležité utkání na hřišti posledního Duchcova. Libochovice jsou desáté, o víkendu doma hostí druhou Modrou.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!



Ohlasy k zápasu


FK Rumburk
Roman Häusler, trenér FK Rumburk: "Opět nenacházím slov, kluci do zápasu i přes obdrženou branku vstoupili dobře, ale postupem času, jako by na nich byla nějaká deka, ztráceli půdu pod nohama. Závěr prvního poločasu rozhodl o zápase. Druhá půle byla o rychlém gólu, který jsme bohužel nedali. Hosté navíc trestali každou naší chybu. Někteří hráči pořád nevědí, jak by se mělo v takovém zápase bojovat. Někteří bojují, ale bohužel je vidět, že bez tréninku na tuto soutěž nemají."

FK Libochovice
Václav Řezníček, trenér FK Libochovice: "Bylo to prakticky vyrovnané utkání, domácí s námi sehráli vyrovnanou partii. Rozhodla produktivita, kdy jsme prakticky proměnili všechny naše šance. Pro nás jsou to samozřejmě tři velmi důležité body."



Sestavy


FK Rumburk
J. Dvořák [-] - J. Hejl [-] , J. Čuda [-] , J. Chlada [-] , V. Hejl [-] (63. J. Zounar [-] ) , M. Demeter [-] , V. Honců [-] , V. Chlan [-] , T. Stankovič [-] , L. Pokorný [-] , M. Trégr [-]

FK Libochovice
F. Krpeš [-] - J. Košťál [-] , O. Wiesner [-] , J. Oliva [-] , L. Chlouba [-] (46. O. Novák [-] ) - L. Horký [-] , P. Musil [-] (90. P. Pastyřík [-] ) , O. Hudik [-] (90. J. Spodniak [-] ) , T. Urban [-] - M. Hudik [-] (82. J. Kratochvíl [-] ) , J. Šturm [-] (85. M. Srbecký [-] )

ŽK: 37. J. Čuda , 42. V. Hejl - 68. J. Košťál , 90. O. Novák .
Hráči zápasu: V. Chlan - J. Košťál , L. Horký .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Mollinger Lukáš - VACEK Jan, KOLÁTOR Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.