0:3
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2017 17:00

20.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rumburk doma dostal od Velkého Března pěknou lekci


Branky


0

Předposlední tým překvapil, když si domů odvezl hladkou výhru 3:0.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rumburk dostal tři rány

Fotbalisté Rumburka přivítali ve svém jiříkovském azylu Velké Březno. Ačkoliv týmy nejsou v tabulce zase tak daleko od sebe, přeci jen favoritem byli domácí celek. Na podzim navíc Rumburk vyhrál na půdě Jiskry 4:2.

 

Ovšem jarní odvetu hrubě nezvládl. V 10. minutě totiž přišel přízemní centr do domácího vápna a Matěj Čapek z kraje malého vápna překonal Bednáře - 0:1. Domácí se dostali do útlumu a vůbec se nedostávali do hry.

 

V 21. minutě přišel druhé zásah Velkého Března. Po dlouhém nákopu, několika odrazech a nedůrazu Trégra se prosadil Jiří Borovec - 0:2. Ve 37. minutě přišla pro domácí další pohroma. Stankovič selhal ve středu pole a přišel o míč. Jiří Borovec se dostal do samostatného úniku, který proměnil - 0:3.

Hosté to v klidu dohráli

Rumburk po změně stran předvedl dobrou patnáctiminutovku. Jedinou šanci si ale ve 47. vytvořil Šott, pozorný Ondrka ale míč za svá záda nepustil. Ve zbytku utkání už domácí prakticky nic nevymysleli. Březno dobře bránilo a v pohodě si dokráčelo ke třem bodům.

 

Rumburk je jedenáctý, v dalším kole doma přivítá Libochovice, které mají stejně bodů. Velké Březno zůstává třinácté, na nejbližší soupeře ztrácí osm bodů. V dalším kole doma hostí poslední Duchcov.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!



Ohlasy k zápasu


FK Rumburk
Roman Häusler, trenér FK Rumburk: "Těžko hodnotit tento zápas, kdy jsme předvedli nejhorší výkon pod mou taktovkou. Pánové byli všude pozdě, chyběla jim jiskra a zápal. Až se mi chce říct, že některé "hvězdy" si myslely, že soupeř se porazí sám. Na mě je teď, abych připravil kluky po morální stránce k dalším zápasům tak, aby se toto již neopakovalo."

FK Jiskra Velké Březno
Miroslav Hlaváček, asistent trenéra Jiskra Velké Březno: "Před utkáním jsme si natvrdo řekli, jaká je situace. A najednou hráči hráli uvolněně. Opět jsme měli šance, ovšem tentokráte jsme byli nebývale produktivní."



Sestavy


FK Rumburk
T. Bednář [-] - J. Čuda [-] , J. Dvořák [-] (66. J. Chlada [-] ) , V. Hejl [-] , M. Demeter [-] , V. Honců [-] , V. Chlan [-] , R. Šott [-] , T. Stankovič [-] , L. Pokorný [-] , M. Trégr [-]

FK Jiskra Velké Březno
J. Ondrka [-] - M. Čapek [-] (90. M. Svoboda [-] ) , A. Virt [-] (88. M. Říha [-] ) , V. Demčenko [-] , L. Lapšo [-] (70. J. Kmoníček [-] ) , J. Borovec [-] , M. Valenta [-] , J. Pechánek [-] , T. Cimpl [-] (77. D. Řezáč [-] ) , V. Neuman [-] , M. Maturkanič [-]

ŽK: 23. J. Čuda - 26. T. Cimpl , 75. V. Neuman , 82. M. Valenta .
Hráči zápasu: J. Borovec .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Mareš Jaroslav - VLK Lukáš, JIRSÁK Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.