0:6
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2017 15:00

20.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Duchcov nebyl pro Lovosice soupeřem


Branky


10. M. Culek , 33. M. Kočina , 41. M. Kočina , 62. L. Klement (p.) , 64. D. Walter , 84. R. Espinosa
0

Poslední tým tabulky podal rezignovaný výkon, doma dostal výprask 0:6!

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva zásahy kapitána

Poslední Duchcov doma přivítal Lovosice. Favoritem byli hosté, kteří čtyři utkání v řadě neprohráli. Naopak domácí jsou stále poslední, v průběhu jara se sice výkony nadechli ke zlepšení, ale v posledním utkání v Děčíně opět fotbalově zklamali.

 

Na podzim se v Lovosicích zrodila remíza 2:2, druhý bod si tehdy odvezl právě Duchcov.

 

Jenže v jarní odvetě na hřišti kralovaly Lovosice. První trefa přišla už v 10. minutě, kdy na konci rychlého brejku nahrával zpětně na vápno Dominik Walter a Michal Culek skluzem poslal míč do sítě - 0:1. Duchcov po první brance odpadl a na hřišti byli jasně aktivnější hosté.

 

Prakticky po půl hodině hry prošel středem až do vána Roberto Espinosa. Následně byl faulován a Lovosice kopaly penaltu. K té se postavil kapitán Marek Kočina a nadvakrát jí proměnil - 0:2.

 

Hosté do poločasu přidali ještě jednu branku. V 41. minutě byl faulován Dominik Walter. Následný přímý kop rozehrál Tomáš Durček. Brankář Patrik Podolský míč pouze vyrazil na Kočinu, od kterého se odrazil do sítě - 0:3.

Zbytečné vyloučení

Po změně stran se pokračovalo ve stejném duchu. Domácí nenašli síly na odpor a Lovosice jim přidaly další tři branky.

 

V 62. minutě byl faulován Dominik Walter, následovala druhá, poněkud přísná penalta proti domácím. Míč si postavil Lukáš Klement a nezaváhal - 0:4. Za další dvě minuty předvedl pěknou akci Bohuslav Baborák. Vše zakončil pěknou nahrávkou na Waltera, který v běhu překonal Podolského - 0:5.

 

Dobře hrající Walter pak ale v 70. minutě předvedl pěknou klukovinu. Po faulu se nohou ohnal po soupeři a dostal rovnou červenou kartu.

 

Poslední gól padl v 84. minutě. Bohuslav Baborák centroval, střídající Vít Krpeš míč tečoval, na zadní tyči ho dorazil do branky Roberto Espinosa - 0:6.

 

Duchcov tak zůstává poslední, o víkendu se představí na půdě Velkého Března. Lovosice jsou šesté, v dalším kole doma hostí Křešice.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!



Ohlasy k zápasu


FK Duchcov
David Špet, manažer FK Duchcov: "Utkání proti soupeři, u kterého jsme na podzim vybojovali dva body, nám vůbec nevyšel. Není co hodnotit, Lovosice byly od začátku do konce lepším celkem."

ASK Lovosice
Roman Podrazil, trenér ASK Lovosice: "Zasloužené vítězství, od začátku jsme dominovali. Když Duchcov dostal první gól zdálo se mi, že odpadl. Jedinou kaňkou je pro mě naprosto zbytečné vyloučení Waltera. Jinak jsem samozřejmě s hrou a třemi body spokojený."



Sestavy


FK Duchcov
P. Podolský [-] - P. Bednář [-] (38. M. Smejkal [-] ) , L. Brejcha [-] , J. Meisner [-] , L. Doksanský [-] - V. Ferko [-] (76. O. Zíma [-] ) , M. Moravec [-] , T. Holub [-] - P. Giňa [-] (59. T. Mudrák [-] ) - P. Pokoš [-] , P. Velička [-]

ASK Lovosice
M. Šafránek [-] - M. Culek [-] (64. J. Kovařík [-] ) , T. Durček [-] , M. Suchý [-] , R. Espinosa [-] , M. Zdvořák [-] (67. V. Krpeš [-] ) , D. Walter [-] , M. Kočina [-] (43. J. Vochomůrka [-] ) , L. Klement [-] , B. Baborák [-] , J. Drbal [-]

ŽK: 15. T. Holub , 23. P. Bednář , 70. L. Doksanský . ČK: 70. D. Walter .
Hráči zápasu: B. Baborák , M. Kočina .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Klimpl Miroslav - DOUBEK Tomáš, HOLLY Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.