3:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2017 17:00

20.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Křešice rozhodly po změně stran


Branky


0

Junior Děčín nedal ani branku, domů si odvezl porážku 0:3.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání moc nebavilo

Fotbalisté Křešic doma přivítali FK Junior Děčín. Křešice sice třikrát v řadě prohrály, přesto byly díky postavení v tabulce mírným favoritem. Na podzim navíc Křešice vyhrály v Děčíně vysoko 4:0.

 

První poločas přinesl vyrovnaný fotbal, na vyložené šance, ale i fotbalovou kvalitu byl hodně chudý. Hodně se nakopávalo, hrálo se hlavně ve středu hřiště. Za hosty měl největší šanci Patrik Gaher, který však na Ondřeje Větvičku nevyzrál.

 

Do kabin se tak šlo za stavu 0:0.

První gól byl zlomový

Po změně stran se hrálo ve stejném duchu, Děčín byl domácím minimálně vyrovnaným soupeřem. Důležitou situaci přinesla 57. minuta. Jiří Lepič ze strany vystřelil, brankář Němec míč vyrazil a Patrik Tuháček ho doklepl do branky - 1:0.

 

Junior se rázem ze hřiště vytratil, na hřišti byly lepší Křešice. V 75. minutě utekl děčínské obraně Jiří Lepič a dal na 2:0. Hosté nenašli síly na zvrat a Křešice utkání dovedly v klidu do vítězného konce.

 

V 89. minutě se opět prosadil rychlonohý Jiří Lepič, který uzavřel na konečných 3:0.

 

Křešice jsou tak na sedmém místě, v dalším kole jede k derby do Lovosic. Děčín je dvanáctý, v dalším kole hostí Českou Kamenici.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!



Ohlasy k zápasu


FK Křešice
Lubomír Pekárek, vedoucí FK Křešice: "Celkově to nebyl vůbec hezký fotbal. Jen se nakopávalo a bojovalo ve středu hřiště. Po změně stran rozhodl tradičně Lepič, který zařídil všechny tři góly. Výsledek je dobrý, ale fotbal plakal."

FK Junior Děčín
Pavel Přibyl, trenér FK Junior Děčín: "Poločas nebyl špatný, velkou šanci měl dobře hrající Patrik Gaher. V kabině o půli jsem si říkal, že tady musíme bodovat. Jenže po změně stran jsme dostali smolný gól a od té doby náš výkon uvadal."



Sestavy


FK Křešice
O. Větvička [-] - L. Hrdý [-] , T. Hrdý [-] , A. Bezemek [-] , J. Lepič [-] , D. Lenrt [-] , M. Loula [-] (78. M. Svátek [-] ) , V. Kühn [-] , M. Pácl [-] (56. K. Patka [-] ) , L. Schoř [-] , P. Tuháček [-]

FK Junior Děčín
P. Němec [-] - J. Horáček [-] - P. Krupička [-] , M. Betyár [-] , R. Chyna [-] (46. J. Máša [-] ) , R. Jakubec [-] , P. Gaher [-] , A. Mezsároš [-] (65. O. Lhoták [-] ) , R. Torba [-] , D. Horák [-] , M. Stach [-]

ŽK: 74. A. Bezemek .
Hráči zápasu: J. Lepič - P. Gaher .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Novotný Libor - DAVIGNON Jan, TOPINKA Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.