Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2017 17:00

20.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Oldřichov si v Libouchci pojistil čtvrté místo


Branky


0

K vítězství Oldřichova přispěl dvěma góly Jan Voráček.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hostům pomohly rohové kopy

Pátý Libouchec doma hostil čtvrtý Oldřichov. Hledat favorita bylo těžké, oba týmy v tabulce dělilo šest bodů. Na podzim přitom Libouchec vyhrál v Oldřichově 2:0.

 

Skóre se poprvé měnilo ve 12. minutě, když se po rohovém kopu prosadil Jan Voráček - 0:1. Za sedm minut ale bylo vyrovnáno, když obranu hostů propálil Jiří Novák - 1:1. Hosté ovšem byli mírně aktivnější a do poločasu se opět dostali do vedení.

 

Ve 39. minutě kopal Oldřichov rohový kop, první střelu brankář Pluhař dobře vyrazil, na dorážku Jana Voráčka byl ale krátký - 1:2.

Rozhodl trestný kop

Po změně stran se Libouchec hnal za vyrovnáním. A také se dočkal. V 59. minutě se po centru prosadil Karel Vyhnal, který hlavou překonal Tomáše Průšu - 2:2. Oba týmy pak chtěly strhnou vedení na svou stranu. Podařilo se to ale hostům.

 

V 70. minutě se k trestnému kopu postavil Jan Konečný a střelou po zemi překonal Pluhaře - 2:3. Domácí pak zazlobili díky dvěma hlavičkám Kodeta, bodově však vyšli naprázdno.

 

Oldřichov si tak upevnil čtvrté místo a oplatil domácím podzimní porážku. V dalším kole hraje doma s třetím Mojžířem. Libouchec je pátý, o víkendu ho čeká tradiční derby na půdě prvního FK Jílové!

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!



Ohlasy k zápasu


TJ Libouchec
Václav Slavka, hráč FK Libouchec: "Soupeř hrál dobrý fotbal, v závěru hrál zkušeně a vítězství si pohlídal. Bohužel se nám nepodařilo zopakovat výkon z minulého kola. Teď hrajeme těžké utkání v Jílovém. Ale nic nevzdáváme, rozhodně tam chceme něco uhrát."

TJ Oldřichov
Filip Čutík, hráč TJ Oldřichov: "Myslím si, že zasloužená výhra. Vždy, když jsme šli do vedení, tak místo další branky jsme inkasovali. Domácí nehráli špatně, ale jak jsem řekl. Tři body jsou zasloužené."



Sestavy


TJ Libouchec
T. Pluhař [-] - J. Vacek [-] (46. V. Balog [-] ) , M. Richter [-] , M. Hejna [-] , K. Vyhnal [-] , J. Šum [-] , J. Novák [-] , V. Slavka [-] (19. R. Němeček [-] ) , J. Studený [-] , L. Kučera [-] (46. D. Kodet [-] ) , M. Hammer [-]

TJ Oldřichov
T. Průša [-] - A. Veselý [-] (56. J. Novák [-] ) , J. Sláma [-] , P. Smrkovský [-] (87. F. Čutík [-] ) , J. Dědič [-] , A. Slaný [-] , J. Konečný [-] (77. M. Schrenk [-] ) , Z. Vosátka [-] , J. Voráček [-] , P. Holub [-] , D. Skrčený [-]

ŽK: 57. J. Studený - 47. A. Veselý , 77. J. Voráček , 90. Z. Vosátka .
Hráči zápasu: J. Voráček .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: Budský Václav - HEJL Jakub, ČERVENÝ Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.