V. Fiala 75. (p.)
J. Mach 81.
2:1
(0:0)
83. D. Tesařík (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2017 17:00

20.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mojžíř zvládl šlágr kola, doma udolal Modrou


Branky


75. V. Fiala (p.) , 81. J. Mach - 83. D. Tesařík (p.)
0

Utkání, které sledovaly skoro tři stovky diváků, nabídlo i dvě penalty.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosty zachránila tyčka

Třetí Mojžíř ve šlágru kola přivítal první Modrou. Mírným favoritem byl domácí celek, který v sezóně využívá svého menšího hřiště. Navíc dorazilo tradičně hodně diváků. Na podzim skončilo vzájemné utkání remízou 1:1, na penalty tehdy vyhrála Mojžíř 6:5.

 

První poločas nabídl vyrovnanou partii. Domácí se chtěli prosadit bojovností, dlouhými nákopy zaměstnávali obranu Modré. Hosté se snažili a přímočařejší přechod do útoku. Dlouho na hřišti kralovaly obrany.

 

Jako první mohli otevřít skóre domácí, brankáře Matějku po závaru zachránila tyčka. Na druhé straně se po pěkné kombinaci dostal do slibné šance Makarov, branku však netrefil. Do kabin se tak šlo za stavu 0:0.

 

Mach se opět trefil

Po změně stran se pokračovalo podle stejného scénáře. Podruhé zazvonila tyčka, tentokrát jí děkoval domácí Michal Kubec, svou střelou jí trefil Tomáš Fichtner. Čtvrt hodiny před koncem padla první branka. Sudí posoudil nastřelenou ruku Kamila Podolského jako penaltu. Hosté prostestovali, to jim ale nebylo nic platné. K pokutovému kopu se postavil Vít Fiala a proměnil - 1:0.

 

Modrá musela logicky vrhnout síly do útoku, jenže branka padla na druhé straně. Po centru ze strany míč hlavou lízl Jiří Mach, brankář Matějka byl bez šance - 2:0. Mach byl přitom na hřišti sotva deset minut, gól dal Modré i na podzim.

 

Drama přišlo za další dvě minuty, kdy byla odpískaná penalta i proti domácím. Pokutový kop proměnil zkušený Dušan Tesařík - 2:1. Vítězství si ale domácí vzít nenechali, stále jsou tak ve hře o postup!

 

V dalším kole přitom Mojžíř jede na půdu čtvrtého Oldřichova. Modrá spadla na druhé místo, v 21. kole doma hostí Střekov.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!



Ohlasy k zápasu


TJ Mojžíř
Miroslav Nosek, vedoucí TJ Mojžíř: "Vyrovnané utkání. My jsme od začátku do konce bojovali. A to možná rozhodlo. Modrá mě zklamala, měla tam vlastně jednu vyloženou šanci. Nakonec jsme byli právě o ten jeden gól lepší. Pochvalu zaslouží rozhodčí, odpískal zápas naprosto bez problémů."

Modrá
Josef Rákosník, trenér Jiskra Modrá: "Domácí hráli to, co jsme očekávali, tam problém nebyl. Mohli jsme jít do vedení, šance jsme na to měli a výsledek by byl možná jiný. Domácí se tak dostali do vedení hodně spornou penaltou. Nepřidalo nám ani opětovné zranění Žáka, pak nám chyběla větší kvalita ve hře dopředu. Bohužel ten tým táhne jen 8 nebo 9 hráčů a ten zbytek není v současné době ve formě. V takových zápasech jsou absence Čapka, Kříže a dalších víc než citelné. Každopádně se musíme herně zlepšit, čeká nás ještě šest zápasů a každý bude hodně těžký."



Sestavy


TJ Mojžíř
M. Kubec [-] - P. Král [-] , A. Jankovský [-] , Z. Stárek [-] (71. J. Mach [-] ) , J. Králik [-] - J. Růžek [-] , V. Fiala [-] , P. Valta [-] , J. Sikora [-] - A. Vitásek [-] , M. Pavlík [-]

Modrá
M. Matějka [-] - V. Žák [-] (45. V. Šotola [-] ) , T. Fichtner [-] , D. Tesařík [-] , L. Štorc [-] , T. Fejfar [-] , M. Fejfar [-] , M. Bičák [-] , K. Podolský [-] , L. Mayerhofer [-] , N. Makarov [-] (76. L. Sýkora [-] )

ŽK: 62. P. Král - 49. M. Bičák , 78. K. Podolský .
Hráči zápasu: J. Sikora - M. Matějka .
Počet diváků: 280. Rozhodčí: Holec Ladislav - DVORSKÝ Vojtěch, KLOUB Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.