Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2017 17:00

19.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Střekov začal hrát hodně pozdě


Branky


0

Fotbalisté Mojžíře ovládli derby, na Střekově zvítězili zaslouženě 4:2.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté udeřili v závěru poločasu

Fotbalisté Střekova doma přivítali v rámci derby utkání třetí Mojžíř. Favoritem byli hosté, kteří opravdu zažívají velmi podařenou sezónu. Ovšem na podzim Střekov překvapil, když ve specifickém mojžířském prostředí po remíze 2:2 vybojoval bod.

 

V jarní odvetě se vlastně třicet minut nic zajímavého na hřišti nedělo. Oba týmy hrály opatrně, nikdo nechtěl udělat chybu. První branka přišla ve 34. minutě. Hosté zahrávali standardní situaci, domácí obranu zmátl Valta. Toho využil stoper Pavel Král který si naběhl za střekovskou defenzivu a překonal Zdeňka Dvořáka - 0:1.

 

Druhou branku přidali hosté ve 39. minutě. Střekovský brankář Dvořák nesmyslně vyběhl, jeho chybu potrestal Aleš Vitásek - 0:2.

 

Do konce poločasu se na skóre nic nezměnilo.

Hru Střekova oživili náhradníci

Po změně stran byli hosté lepším celkem. A brzy přidali třetí branku. V 59. minutě předvedl Valta povedenou individuální akci, míč se dostal k Vitáskovi, který podruhé v zápase překonal domácího muže v brance - 0:3.

 

Domácí trenér Pavel Bednář tým prostřídal, Střekov se zvedl. V 80. minutě snížil právě střídající Filip Lejček, který překonal Michala Kubce střelou z vápna - 1:3. Jenže za tři minuty vrátil hostům tříbrankový náskok zpátky Marek Pavlík - 1:4.

 

Poslední slovo měli domácí. Pár desítek vteřin po trefě Pavlíka předvedl Střekov hezkou akci, na jejím konci pak míč doklepl Zdeněk Satran - 2:4. Do konce utkání se ještě Střekov dostal do zakončení, hosté už ale náskok nepustili.

 

Střekov je tak v tabulce devátý, v dalším kole hraje důležité utkání v Libochovicích. Mojžíř je stále třetí, na první Modrou ztrácí pět bodů. A právě lídra tabulky přivítá ve 20. kole ve šlágru kola na domácí půdě!

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!



Ohlasy k zápasu


TJ Střekov
Pavel Bednář, trenér TJ Střekov: "Bohužel jsme začali hrát až posledních patnáct minut. A to je zatraceně málo. Tři čtvrtě zápasu nám chyběla bojovnost a důraz. Pro mě je to velké zklamání, takhle se o body prostě nehraje. Musím přiznat, že hosté tu vyhráli zcela zaslouženě."

TJ Mojžíř
Miroslav Nosek, vedoucí TJ Mojžíř: "Střekov mě zklamal, v derby jsem od něj čekal víc. Prakticky celý zápas jsme domácí k ničemu nepustili, vyjma posledních deseti minut. Myslím si, že jsme domácí zaslouženě přehráli."



Sestavy


TJ Střekov
Z. Dvořák [-] - O. Franc [-] (66. P. Baláž [-] ) , J. Bubla [-] (55. F. Lejček [-] ) , V. Rohlík [-] , V. Kabátník [-] , J. Tichý [-] - J. Zikmundovský [-] (61. L. Hnízdo [-] ) , M. Lenc [-] , M. Novotný [-] - Z. Satran [-] , R. Páša [-] (67. M. Bednář [-] )

TJ Mojžíř
M. Kubec [-] - A. Jankovský [-] , Z. Stárek [-] , J. Králik [-] , P. Král [-] - J. Zabloudil [-] (62. J. Růžek [-] ) , J. Sikora [-] , V. Fiala [-] , P. Valta [-] - A. Vitásek [-] , M. Pavlík [-]

ŽK: 38. O. Franc , 50. R. Páša , 91. M. Bednář - 77. Z. Stárek , 90. M. Pavlík .
Hráči zápasu: P. Král , A. Vitásek .
Počet diváků: 159. Rozhodčí: Fencl Jakub - ČÁKA Jindřich, ČERNÝ František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.