1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2017 17:00

19.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tenhle gól neměl platit, zlobil se Libouchec v Modré


Branky


0

Lídr soutěže se v derby hodně nadřel, jeho jediná trefa vyvolala u soupeře velké emoce.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Libouchec přijel dobře připraven

Fotbalisté Modré hájili první pozici v domácím utkání proti Libouchci. Favoritem byla domácí Jiskra, ovšem v derby utkání neměl Libouchec co ztratit. Na podzim navíc doma proti Modré po remíze 2:2 vybojoval po penaltách druhý bod.

 

První poločas přinesl vyrovnaný, bojovný a důrazný fotbal. Bohužel pro Libouchec musel v 11. minutě střídat zraněný Josef Černohorský, který si po faulu jednoho z domácích hráčů odnesl přetrané vazy v kotníku.

 

Vyložená šance v prvním poločase k vidění prakticky nebyla, do kabin se tak šlo za nerozhodného stavu 0:0.

Jediný gól Libouchci vůbec nevoněl

Po změně stran se na hřišti přeci jen ukázalo více fotbalovosti. Přesto se Modrá proti dobře připraveným hostům nemohla prosadit. Až přišla situace dvacet minut před koncem. Sýkora se dostal do vápna a byl dle hlavního sudího Šmída faulován. Následovala penalta, ke které se postavil stoper Kamil Podolský. Ten napálil tyč, míč si ale našel střídající Vojtěch Šotola, který ho vrátil do sítě - 1:0.

 

Libouchečtí hráči v čele s lavičkou tuhle situaci neudýchali. Podle jejich názoru byl nejprve Sýkora v postavení mimo hru, navíc pak rozhodně nebyl faulován. Konec utkání pak provázely emoce, pojistit domácí vítězství mohl Tesařík, jeho střelu z přímého kopu ale bravurně lapil Tomáš Pluhař.

 

Na výsledku se už nic nezměnilo, Modrá tak doslova vydřela tři body a udržela těsný náskok před Jílovým. V dalším kole ho čeká další těžký zápas, představí se totiž na půdě třetího Mojžíře. Libouchec je v klidu na pátém místě, o víkendu doma hostí čtvrtý Oldřichov.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!



Ohlasy k zápasu


Modrá
Josef Rákosník, trenér Jiskra Modrá: "Pro nás to byl nesmírně náročný zápas, tentokrát se nám moc nedařila hra dopředu, ale to také proto, že hosté hráli opravdu velmi dobře takticky a organizovaně. Bylo to klasické derby, kde bylo na prvním místě nasazení a důraz. Museli jsme zase improvizovat v sestavě, i proto je tato výhra pro nás cenná. Podobný zápas se dá očekávat i příští týden kdy zajíždíme do Mojžíře."

TJ Libouchec
Václav Slavka, hráč FK Libouchec: "Výsledek nás hodně mrzí, Modrá byla proti nám prakticky bezzubá, moc jsme jí toho nedovolili. Bohužel jediná branka zápasu padla po jasném ofsajdu a vymyšlené penaltě. Co na to říct, prostě je to velká škoda."



Sestavy


Modrá
M. Matějka [-] - J. Štěrba [-] (63. L. Sýkora [-] ) , T. Fichtner [-] , D. Tesařík [-] , L. Štorc [-] , T. Fejfar [-] , M. Fejfar [-] , M. Bičák [-] , K. Podolský [-] , L. Mayerhofer [-] , N. Makarov [-] (61. V. Šotola [-] )

TJ Libouchec
T. Pluhař [-] - M. Kabát [-] (85. J. Vacek [-] ) , M. Richter [-] , M. Hejna [-] , J. Černohorský [-] (11. R. Němeček [-] ) , J. Šum [-] , J. Novák [-] , V. Slavka [-] (69. D. Kodet [-] ) , J. Studený [-] , L. Kučera [-] , M. Hammer [-]

ŽK: 7. T. Fejfar , 64. M. Fejfar , 68. V. Šotola - 15. J. Šum , 70. M. Richter , 70. M. Hejna , 75. J. Novák .
Hráči zápasu: M. Bičák .
Počet diváků: 156. Rozhodčí: Šmid Jiří - MOLLINGER Lukáš, FORMÁNEK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.