3:1
(1:1)
41. M. Mach
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2017 10:30

19.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

A zase to nevyšlo. Kamenice padla na jaře i v šestém zápase


Branky


0

Nováček z Oldřichova pamatuje lepší zápasy, přesto doma zvítězil 3:1.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté před pauzou srovnali

Oldřichov doma přivítal Českou Kamenici. A byl favoritem. Nejen díky postavení v tabulce, ale také výsledkové formě na jaře. Hosté totiž v odvetné části sezóny nezískali ani bod a postupně se tabulkou propadají. Oldřichovu vyšel i první vzájemný zápas, když na podzim vyhrál v Kamenici jasně 4:0.

 

Poměrně vyrovnaný první poločas přinesl dvě branky. Nejprve se radovali domácí, když se ve 22. minutě trefil po rohovém kopu Jan Konečný - 1:0. Hosté se dočkali v 41. minutě. Hodač prošel přes dva hráče, narazil Machovi, který vzápětí prostřelil Průšu - 1:1.

 

V poločase tak hosté držel vyrovnaný stav, přišli ale o dva zraněné hráče.

Oldřichov trestal chyby soupeře

Jak dobře skončil pro Kamenici první poločas, tak hrůzně začal ten druhý. Po chybě jednoho z hostujících hráčů se dostal do úniku Jaroslav Hrubý a ve 46. minutě dostal domácí opět do vedení - 2:1.

 

Hosté se snažili o vyrovnání, měli k dispozici i několik standardních situací. Ale kýžené branky se nedočkali. Naopak v 81. minutě inkasovali, kdy Jaroslav Hrubý využil chyby jednoho ze stoperů a uzavřel na konečných 3:1.

 

Oldřichov tak nadále drží v pohodě čtvrté místo. Další kolo ho zavede na půdu pátého Libouchce. Kamenice je sice osmá, ale týmy, které jsou v tabulce pod ní, se neúprosně přibližují. Navíc o víkendu Kamenice hostí druhé Jílové.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

 



Ohlasy k zápasu


TJ Oldřichov
Filip Čutík, hráč TJ Oldřichov: "Myslím si, že jsme byli lepší a zaslouženě vyhráli. Pomohly nám chyby soupeře. Kamenice nehrála špatně, ovšem konečný výsledek je spravedlivý."

FK Česká Kamenice
Pavel Mokráček, trenér FK Česká Kamenice: "Byli jsme jako boxer Kličko. Dostali se na kolena, zvedli a vyrovnali. Ovšem poté jsme udělali chybu a opět padli na kolena. Je to škoda, dalo se tady bodovat. Ovšem udělali jsme dvě individuální chyby. Více mě mrzí fakt, jak nás kosí zranění. Dva hráči střídali kvůli zranění, další po zápase kulhají. Musíme bojovat dál."



Sestavy


TJ Oldřichov
T. Průša [-] - P. Holub [-] , J. Hrubý [-] , P. Smrkovský [-] (58. A. Veselý [-] ) , J. Dědič [-] , D. Skrčený [-] , J. Konečný [-] , K. Hoffman [-] (74. D. Matouš [-] ) , Z. Vosátka [-] , J. Voráček [-] , A. Slaný [-]

FK Česká Kamenice
R. Marek [-] - M. Švanda [-] , V. Mysliveček [-] - M. Jírava [-] , P. Kozelek [-] , M. Mach [-] , J. Mitruška [-] - A. Hodač [-] , M. Mandys [-] - J. Šimek [-] (35. B. Matulka [-] ) , J. Kozelek [-] (35. P. Vondrka [-] )

ŽK: 62. Z. Vosátka , 87. J. Hrubý - 74. V. Mysliveček , 86. M. Mach .
Hráči zápasu: J. Hrubý .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Rouček Karel - SEDLÁČEK Jiří, KURILJAK Ivan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.