5:2
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2017 17:00

19.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Křešice v Jílovém pěkně kousaly


Branky


10. T. Feledi , 40. V. Bílek , 65. M. Just , 84. T. Feledi , 87. M. Just - 46. P. Tuháček , 73. M. Loula
0

Domácí favorit napravil reputaci po nečekané ztrátě v Duchcově.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jílové se dostalo do dvoubrankového trháku

Fotbalisté Jílového doma přivítali Křešice. Domácí tým, který bojuje s Modrou o první místo v tabulce, byl favoritem. Ovšem hosté zažívají dobrou sezónu a umí překvapit. Na podzim doma proti Jílovému urvaly Křešice dva body.

 

První poločas zvládli lépe domácí. Co se týče výsledku. V 10. minutě poslal domácí do vedení dobře hrající Tomáš Feledi - 1:0. Hosté v poli byli domácím minimálně vyrovnaným týmem, v poločase ale ztráceli. Pět minut před koncem se totiž prosadil jílovský útočník Viktor Bílek - 2:0.

Křešice kousaly

Vstup do druhého poločasu vyšel lépe Křešicím. Ve 46. minutě totiž využil domácí nedůslednosti Patrik Tuháček - 2:1. Domácím pak vrátil dvoubrankový náskok kapitán Michal Just, který se trefil v 65. minutě - 3:1.

 

Jenže Křešice to nezabalily, po další nedůslednosti v domácí obraně je zpátky do hry vrátil v 73. minutě Michal Loula - 3:2. Jílové se pak více soustředilo na defenzivu a spoléhalo na brejky. Hosté otevřeli hru a chtěli vyrovnat. Jenže branky padaly na druhé straně.

 

V 84. minutě využil rychlý brejk domácích opět Tomáš Feledi - 4:2. Z podobné situace pak vítězství v 87. minutě jistil svým šestnáctým gólem v sezóně Michal Just - 5:2.

 

Jílové nadále drží druhé místo v tabulce s jednobodovou ztrátou na první Modrou. V dalším kole hraje na půdě trápící se České Kamenice. Křešice prohrály potřetí v řadě, aktuálně jsou sedmé. V dalším kole hostí Junior Děčín.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!



Ohlasy k zápasu


FK Jílové
Ondřej Barilla, trenér FK Jílové: "Myslím, že jsme vyhráli zaslouženě. Po většinu utkaní jsme byli lepším celkem. Oproti utkání s Duchcovem se výrazně zlepšil důraz a pohyb v šestnáctce hostů, z čehož pramenily naše branky. Musím však ocenit i kvalitu soupeře, který nám vítězství nedal zadarmo a museli jsme se na něj nadřít. Byl na tom velmi dobře fyzicky a silově. Co mě mrzí jsou zbytečně inkasované branky po naší velké nedůslednosti. Toho se už musíme vyvarovat. Každopádně je to výhra po dobrém výkonu."

FK Křešice
Luboš Pekárek, vedoucí FK Křešice: "Podle mě to bylo poměrně vyrovnané utkání. Domácí v konečném účtování byli sice o něco lepší, ale celkově mě zklamali. Modrá na mě působila daleko lepším dojmem. V závěru jsme to možná zbytečně brzo otevřeli a propadli v taktice."



Sestavy


FK Jílové
J. Vosecký [-] - S. Malowanyj [-] (46. M. Horyna [-] ) , T. Reichelt [-] , Z. Michalec [-] , F. Vait [-] - A. Čermák [-] , T. Feledi [-] , D. Kurty [-] (66. J. Kolář [-] ) , J. Kudrna [-] (86. T. Kořínek [-] ) - M. Just [-] , V. Bílek [-] (83. M. Horyna [-] )

FK Křešice
O. Větvička [-] - L. Hrdý [-] , T. Hrdý [-] , A. Bezemek [-] (58. M. Pácl [-] ) , J. Lepič [-] (83. J. Limberk [-] ) , D. Lenrt [-] , M. Loula [-] , V. Kühn [-] , K. Patka [-] , L. Schoř [-] , P. Tuháček [-]

ŽK: 34. S. Malowanyj , 73. J. Vosecký - 18. A. Bezemek , 50. K. Patka .
Hráči zápasu: T. Feledi , J. Kudrna .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Suchánek Antonín - KOLÁTOR Petr, PRŮŠA Dominik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.