Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2017 17:00

19.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

No konečně! Junior má první jarní vítězství za tři body


Branky


0

Děčínští fotbalisté doma porazili poslední a oslabený Duchcov 4:1.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Děčín se dostal do náskoku

Městský stadion v Děčíně, kde má domov FK Junior, přivítal poslední Duchcov. Domácí jsou na tom v tabulce lépe, ovšem Duchcov v poslední době prokazuje zlepšenou formu. Na podzim navíc Děčín v Duchcově vyhořel, když prohrál 0:4.

 

Junior byl po celý zápas aktivnějším týmem, výkon ovšem nebyl i díky síle soupeře. První branka padla ve 12. minutě. Dobře hrající Betyár našel Vojtěch Přibyla, který otevřel nedělní střelecký účet - 1:0. Miroslav Betyár mohl vzápětí zvýšit, ovšem střelu Horáka dorazil pouze do tyčky.

 

Děčínský útočník se dočkal ve 34. minutě, kdy unikl duchcovské obraně a dal na 2:0. Další branka do poločasu nepadla, do kabin tak šli spokojenější domácí fotbalisté.

Děčín drama nepřipustil

Po změně stran se obraz hry nezměnil. Domácí byli nadále aktivnější, Duchcov se na umělé trávě příliš neprosazoval. v 73. minutě mladý Mario Gumbrešt vymyslel branku pro Betyára, který svým druhým gólem v utkání zvýšil na 3:0.

 

O osudu utkání bylo rozhodnuto, v 75. minutě utekl po straně Horák a jeho přízemní centr uklidil do branky stoper Horáček. Duchcov se v závěru snažil o čestný úspěch, mladý Němec v brance byl pozorný.

 

Přesto v 83. minutě kapituloval, když nestačil na trestný kop Jindřicha Kropáčka - 4:1.

 

Junior sice zůstává dvanáctý, přiblížil se ale týmům, které jsou v tabulce těsně před ním. V dalším kole míří do Křešic. Duchcov je stále poslední, sestup už je v oblasti velké teorie. Ve 20. kole doma hostí Lovosice.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

 



Ohlasy k zápasu


FK Junior Děčín
Pavel Přibyl, trenér FK Junior Děčín: "Je to zasloužené vítězství, ovšem výkon nebyl ideální. Bylo vidět, že nám uměla seděla více, mohli jsme dát více branek. Ale proti kvalitnějším soupeřům musíme hrát trochu jiný fotbal."

FK Duchcov
David Špet, manažer FK Duchcov: "Nebyli jsme kompletní a bohužel nenavázali na dobré výkony z posledních dvou zápasů. Porážka je zasloužená."



Sestavy


FK Junior Děčín
P. Němec [-] - J. Horáček [-] - M. Betyár [-] , R. Jakubec [-] , V. Přibyl [-] (46. M. Gumbrešt [-] ) , P. Gaher [-] , A. Mezsároš [-] (68. O. Lhoták [-] ) , R. Torba [-] , D. Horák [-] (73. Č. Timofij [-] ) , M. Stach [-] , J. Beneš [-]

FK Duchcov
P. Podolský [-] - L. Doksanský [-] , J. Meisner [-] , L. Brejcha [-] , P. Bednář [-] (74. J. Kropáček [-] ) - O. Zíma [-] (46. M. Smejkal [-] ) , T. Holub [-] , M. Moravec [-] , V. Ferko [-] - P. Giňa [-] , J. Král [-] -

ŽK: 35. J. Král , 63. T. Holub .
Hráči zápasu: M. Stach , M. Betyár .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Vlk Lukáš - VACEK Jan, JIRSÁK Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.