3:2p.
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2017 10:15

19.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lovosice zažily devátý penaltový rozstřel sezóny


Branky


0

Domácí vedli 2:0, Rumburk ale vyrovnal a mohl vyhrát. Penalty pak lépe sedly Lovosicím.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chyba brankáře Bednáře

Do Lovosic dorazil Rumburk. Oba celky na jaře pravidelně sbírají body, domácí byli ale přeci jen mírnějším favoritem. Na podzim se zrodila remíza 1:1, Lovosice tehdy měly více štěstí v pokutových kopech.

 

Domácím patřil první poločas, byli lepším celkem a vytvořili si daleko více šancí, než Rumburk. První gól padl ve 44. minutě. A výraznou měrou k němu přispěl rumburký brankář Bednář. Ten místo razantního odkopu vymýšlel kličku, následně ho o míč obral Bohuslav Baborák, který ještě dokázal nasadit Pokornému jesle - 1:0.

 

 

Dvě penalty proti Lovosicím

Do druhé půle vstoupily opět lépe Lovosice. V 59. minutě ztratil míč ve středu hřiště trestuhodně Chlan. Domácí podnikli rychlý protiútok, do vápna přilétl centr ze strany, který na zadní tyči uklidil za Bednáře opět Baborák - 2:0.

 

Jenže v 63. minutě se prosadil Rumburk, když si stoper Lukáš Pokorný pěkně naběhl na rohový kop a hlavou snížil - 2:1. Lovosice viditelně znervózněly, začaly bránit výsledek a prakticky přestaly hrát. Hosté se dostávali do šancí, v 72. minutě mohli vyrovnat. Agilní Chlada byl ve vápně faulován, k následné penaltě se postavil Čuda. Jeho pokus ale zneškodnil brankář Šafránek.

 

Postupem času hosté vsadili vše na útočnou kartu. Vpřed se vysunuli oba stopeři. V 89. minutě se do vápna probojoval Chlada, byl faulován a Rumburk dostal k dispozici druhou penaltu. K té se postavil Stankovič, který překonal Šafránka - 2:2.

 

Po remíze tak musely o vítězi rozhodnout pokutové kopy.

Šafránek se stává penaltovým specialistou

Oba týmy už mají s touto disciplínou bohaté zkušenosti. Lovosice si penalty zkusily podeváté, Rumburk pošesté. Hosté zaváhali v prvních dvou pokusech, kdy neproměnili Stankovič a Hejl. A jelikož domácí střelci se nemýlili, zůstal druhý bod v Lovosicích.

 

Lovosice jsou aktuálně šesté, v dalším kole míří na hřiště posledního Duchcova. Rumburk je desátý, o víkendu doma v Jiříkově hostí Velké Březno.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!



Ohlasy k zápasu


ASK Lovosice
Roman Podrazil, trenér ASK Lovosice: "Dva body jsou dobré, ale ztratili jsme dobře rozehrané utkání. V prvním poločase jsme měli dát více branek. Od té doby, co Rumburk snížil, jsme přestali hrát. A nakonec byli rádi za remízu. Šáfa v brance se navíc stává penaltovým specialistou."

FK Rumburk
Roman Häusler, trenér FK Rumburk: "Oproti minulým utkáním jsem byl s nasazením a hrou kluků spokojen. Samozřejmě se našly chyby, především zbrklost ve finální přihrávce, která nás v prvním poločase připravila o několik slibných šancí. Obdržené branky jsme si opět v podstatě dali sami. Hra od 60. minuty byla prakticky bezchybná, jedinou výjimkou bylo proměňování šancí. Když vezmu v potaz vývoj utkání, můžeme být s bodem spokojeni. Zároveň musím dodat, že jsme měli navíc."



Sestavy


ASK Lovosice
M. Šafránek [-] - J. Vochomůrka [-] , M. Culek [-] (76. T. Durček [-] ) , M. Suchý [-] , R. Espinosa [-] , M. Zdvořák [-] , J. Kovařík [-] (63. D. Walter [-] ) , M. Kočina [-] , L. Klement [-] (46. V. Krpeš [-] ) , B. Baborák [-] , M. Husar [-]

FK Rumburk
T. Bednář [-] - J. Čuda [-] , J. Chlada [-] , V. Hejl [-] , M. Demeter [-] , V. Honců [-] , V. Chlan [-] , R. Šott [-] , T. Stankovič [-] , L. Pokorný [-] , M. Trégr [-]

ŽK: 30. L. Klement , 89. B. Baborák - 84. V. Honců .
Hráči zápasu: M. Šafránek - J. Chlada .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Živnůstka Filip - KARRMANN Milan, MATAS Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.