J. Borovec 56. (p.)
1:2p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2017 17:00

18.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velké Březno má bod. A ten je pro Jiskru málo


Branky


56. J. Borovec (p.) - 75. J. Vochomůrka
0

V utkání nevalné úrovně byly po zápase spokojenější Lovosice, které u Labe vyválčily dva body.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Těžký terén a silný vítr

Na hřiště Velkého Března dorazily Lovosice. Domácí jsou stále předposlední a potřebují bodovat v každém zápase. Lovosice vyhrály poslední dva zápasy a byly mírným favoritem. Přitom na podzim fotbalisté Jiskry překvapili, když v Lovosicích vyhráli 1:0.

 

První poločas moc zajímavých situací nenabídl. I díky těžkému terénu a silnému větru se hrál průměrný fotbal, hra se odvíjela z velké části ze středu hřiště. Lovosice se nemohly dostat do hry, Velké Březno zase neopakovalo dobrý výkon z posledního utkání v Děčíně.

 

A tak se do kabin šlo nakonec za stavu 0:0.

Domácí byli blízko. Ale nedotáhli to

Po změně stran na hřišti alespoň padaly góly. V 56. minutě šlo Velké Březno do vedení. Ve vápně byl faulován domácí Matěj Čapek, následnou penaltu proměnil nejlepší domácí střelec Jiří Borovec - 1:0. Útočník Velkého Března dál pátou branku v sezóně.

 

Inkasovaný gól hosty přeci jen trochu nakopl. Lovosice přežily dvě další šance domácích a sami udeřily. V 75. minutě se po rohovém kopu prosadil Jan Vochomůrka, který srovnal na 1:1.

 

A jelikož další branka nepadla, musely o výsledku rozhodnout pokutové kopy.

 

 

Šafránek to vychytal

Pokutové kopy nejsou letos v Lovosicích žádnou novinkou, v právě probíhající sezóně je jejich hráči okusili už v osmém případě! A počtvrté z nich vyšli vítězně. První penaltu sice neproměnil Espinosa, jenže pak hosty podržel Marek Šafránek, který zlikvidoval hned tři pokusy domácích. A měl tak lví podíl na druhém bodu pro své barvy.

 

Velké Březno tak zůstává předposlední, na dvanácté Libochovice přitom ztrácí osm bodů. V dalším kole Jiskra doma hostí právě Libochovice! Lovosice jsou v klidu na osmém místě, bodovaly potřetí v řadě. O víkendu doma hostí Rumburk.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!



Ohlasy k zápasu


FK Jiskra Velké Březno
Miroslav Hlaváček, asistent trenéra Jiskra Velké Březno: "Bohužel jsme nenavázali na výkon z minulého utkání v Děčíně. Přesto jsme to měli dobře rozehrané, za stavu 1:0 jsme nedali další dvě šance. Tam se to zlomilo, soupeř vyrovnal a my následně nezvládli ani pokutové kopy."

ASK Lovosice
Roman Podrazil, trenér ASK Lovosice: "Do hodnocení se mi moc nechce. Hrálo se na strašném terénu, foukal silný vítr a navíc rozhodčí předvedli katastrofální výkon. I díky tomu všemu se nám nehrálo dobře. Před zápasem jsem chtěl tři body. Ale i dva jsou nakonec zlaté."



Sestavy


FK Jiskra Velké Březno
J. Ondrka [-] - M. Čapek [-] (78. L. Lapšo [-] ) , A. Virt [-] (86. F. Jelínek [-] ) , V. Demčenko [-] , M. Maturkanič [-] , J. Borovec [-] , M. Valenta [-] , J. Pechánek [-] (88. M. Říha [-] ) , T. Cimpl [-] , V. Neuman [-] , M. Kulhánek [-]

ASK Lovosice
M. Šafránek [-] - J. Vochomůrka [-] , M. Culek [-] (60. J. Kovařík [-] ) , V. Krpeš [-] (55. J. Hušek [-] ) , R. Espinosa [-] , M. Zdvořák [-] , D. Walter [-] , M. Kočina [-] , L. Klement [-] , B. Baborák [-] (86. T. Durček [-] ) , J. Drbal [-]

ŽK: 66. M. Čapek , 87. J. Pechánek - 25. L. Klement , 54. M. Zdvořák , 86. J. Vochomůrka , 87. D. Walter .
Hráči zápasu: M. Kulhánek - J. Drbal .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Vlk Lukáš - TESKA Miroslav, JIRSÁK Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.