1:0p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2017 17:00

18.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Junior byl lepší, v koncovce ale vyhořel


Branky


0

Rumburk podruhé v týdnu remizoval. A podruhé v řadě zvládl i pokutové kopy.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté měli na kopačkách tři branky

Do Jiříkova, kde hraje svá utkání Rumburk, dorazil Junior Děčín. Oba týmy na tom v tabulce byly skoro stejně, hledat favorita bylo hodně těžké. Rumburk ve středu dohrával se Střekovem. V utkání, kde rozhodně nebyl lepším celkem dohnal dvoubrankovou ztrátu a následně vyhrál 3:0 na penalty. Získal tak dva body.

 

Junior měl svému soupeři co vracet, na podzim mu totiž doma podlehl 0:3 a nastartoval tím tak nepříjemnou sérii porážek.

 

V prvním poločase hrál Rumburk proti silnému větru. Hosté měli více šancí a vypracovali si tři tutové šance. V první se objevil Horák. Děčínský záložník obešel jednoho z domácích obránu, v tváří tvář Dvořákovi ovšem neuspěl.

 

Junior mohl dostat do vedení Radek Torba, který místo prázdné branky trefil pouze její břevno. Poslední šanci prvního poločasu měl Radek Chyna, který hlavou chytře prodloužil centr Martina Stacha. Brankář Jakub Dvořák byl ale opět na místě.

 

Do kabin se tak šlo za stavu 0:0.

Hru domácích rozhýbal Chlada

Po změně stran to bylo v poli poměrně vyrovnané. Hosté nadále těžili ze svých rychlostních kvalit, domácí mohli spoléhat maximálně na standardní situace. Rumburskou hru oživil až střídající útočník Jakub Chlada, který se vrací do sestavy po zranění kotníku.

 

Jenže ani nejlepší střelec Rumburka neuspěl, za devadesát minut branka nepadla, o vítězi musely rozhodnout pokutové kopy.

Děčín byl blízko. Ale neuspěl

Z penaltovým rozstřelem mají oba týmy na jaře bohaté zkušenosti. Rumburk šel do penalt potřetí, Děčín dokonce počtvrté. Junior už byl blízko, Betyár měl na kopačce vítězný pokus. Ovšem jeho střelu vychytal Dvořák, který dohromady zastavil hned tři děčínské pokusy. A i díky němu nakonec Rumburk urval druhý bod.

 

V tabulce je Rumburk desátý, v dalším kole hraje v Lovosicích. Děčín, který na jaře nevyhrál za tři body, zůstává jedenáctý. V dalším kole hostí poslední Duchcov.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!



Ohlasy k zápasu


FK Rumburk
Roman Häusler, trenér FK Rumburk: "Předvedli jsme špatný výkon. Stejně jako proti Střekovu jsme dva body získali zadarmo. Hlavně díky střelecké nemohoucnosti soupeře. Opět nás podržel brankář Dvořák, který je na jaře zatím velkou oporou. Výsledek je daleko lepší, než předvedená hra."

FK Junior Děčín
Pavel Přibyl, trenér FK Junior Děčín: "Konečně jsme předvedli dobrý výkon. Ale bohužel v koncovce kluci totálně vyhořeli. Měli jsme čtyři tutové šance, ale netrefíme ani prázdnou branku. Máme jen bod, ale mohli jsme mít tři. Teď máme doma poslední Duchcov. Pokud zopakujeme stejný výkon tak věřím, že zvítězíme."



Sestavy


FK Rumburk
J. Dvořák [-] - R. Šott [-] (68. M. Bačkovský [-] ) , J. Zounar [-] (77. J. Chlada [-] ) , J. Čuda [-] , V. Hejl [-] , M. Demeter [-] , V. Honců [-] , V. Chlan [-] , T. Stankovič [-] , L. Pokorný [-] , M. Trégr [-]

FK Junior Děčín
P. Němec [-] - J. Horáček [-] - M. Betyár [-] , R. Chyna [-] (46. M. Gumbrešt [-] ) , P. Krupička [-] , J. Beneš [-] , P. Gaher [-] , A. Mezsároš [-] , R. Torba [-] , D. Horák [-] , M. Stach [-]

ŽK: 43. J. Zounar - 44. D. Horák , 65. P. Němec .
Hráči zápasu: J. Dvořák - M. Stach .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Spišák Dušan - BLÁHA Svatopluk, SVOBODA Evžen.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.