0:1p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2017 15:00

18.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Překvápko! Jílové škobrtlo v Duchcově


Branky


0

Poslední tým tabulky zaskočil favorita a po bezbrankové remíze vybojoval bod.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Duchcov? Neoblíbený soupeř

Poslední Duchcov doma přivítal druhé Jílové. A pozice favorita nebylo potřeba diskutovat, domácí ale v posledním utkání v Oldřichově naznačili mírné zlepšení. Na podzim se Jílové utkáním docela protrápilo, nakonec Duchcov doma udolalo 2:1.

 

Po opatrném úvodu se jako první do větší šance dostali ve 23. minutě domácí, ale v závaru neprotlačili míč do sítě.

 

Z rychlého kontru pak mířil vedle jílovský Kurty. Duchcov neuspěl ve 27. minutě po dalším zmatku před Voseckého brankou, ve 40. minutě nevyužili hosté šanci z bezprostřední blízkosti. Jílové ke konci poločasu přitlačilo, v poslední pětiminutovce mělo čtyři rohy, ale branka v první, na šance i atraktivitu chudé půli nepadla.

 

Do kabin se tak šlo za stavu 0:0.

Podolský udržel čisté konto

Druhý poločas byl velmi podobný tomu prvnímu. Jílovský trenér Ondřej Barilla, který byl nespokojený s výkonem svého týmu, udělal o přestávce hned tři změny v sestavě, obraz hry se ale moc nezměnil.

 

S vysokým nasazením bojující Duchcov nepouštěl hosty do kombinací a ti se stále nemohli prosadit. V 58. minutě zahrozili domácí trestným kopem, který skončil na tyčce. Poté vytáhl výborný zákrok gólman Duchcova Patri Podolský po akci Justa s Kurtym.

 

Postupem času docházaly duchcovským hráčům síly, Jílovému se ale nepovedlo skórovat ani ve druhé půli a tak Duchcov po delší době získal bod a o druhý se šlo bojovat v penaltovém rozstřelu.

 

 

Jílové urvalo druhý bod

V penaltách sice Patrik Podolský hned první pokus Kořínkovi kryl. Ve druhé sérii ale Bednář trefil břevno a ve třetí Velička přestřelil. Brejcha sice uspěl, ale protože Jílovští Červenka, Rangl, Vait i Feledi proměnili, v páté sérii už se na posledního duchcovského střelce nedostalo a dva body ze zápasu si tak odnesli hosté.

 

Jílové tak "získalo" na Modrou jednobodové manko. V dalším kole hostí nevyzpytatelné Křešice. Duchcov je stále poslední, na jaře ale vybojoval první bod. V dalším kole hraje v Děčíně s tamním Juniorem.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

 



Ohlasy k zápasu


FK Duchcov
David Špet, sportovní manažer FK Duchcov: "Po nadějném výkonu v Oldřichovu jsme předvedli další sympatický výkon proti aspirantovi na postup. Hráli jsme zodpovědně, Jílové bylo lepší, ale určitě si představovalo lepší výkon. Výborně také zachytal Patrik Podolský, kterému zjevně prospěla jednozápasová pauza."

FK Jílové
Ondřej Barilla, trenér FK Jílové: "Z utkání jsem hodně zklamaný. Kluky jsem nabádal, aby Duchcov nepodcenili. A přesně to se stalo. I tak byl zápas v naší režii, bylo to o první brance. Tu jsme bohužel nedali. Mrzí mě bojovnost hráčů, hlavně těch mladších. Dělá jim problém hrát pod psychickým tlakem. Duchcov ukázal, jak se má bojovat o každý míč. A ten bod vybojoval zaslouženě. Pro nás je to ponaučení do dalších zápasů."



Sestavy


FK Duchcov
P. Podolský [-] - L. Doksanský [-] , P. Bednář [-] , J. Meisner [-] , L. Brejcha [-] - M. Moravec [-] , T. Holub [-] , P. Pokoš [-] , J. Kropáček [-] (70. D. Boho [-] ) - P. Giňa [-] (90. J. Král [-] ) , P. Velička [-] -

FK Jílové
J. Vosecký [-] - Z. Michalec [-] (46. J. Kolář [-] ) , T. Kořínek [-] , F. Vait [-] , M. Horyna [-] (46. Z. Červenka [-] ) - D. Kurty [-] , T. Feledi [-] , A. Čermák [-] , J. Kudrna [-] (46. R. Rangl [-] ) - M. Just [-] , V. Bílek [-]

ŽK: 32. P. Bednář , 40. L. Doksanský , 52. L. Brejcha , 90. P. Podolský - 35. M. Just , 90. A. Čermák .
Hráči zápasu: P. Podolský .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Bretschneider Kamil - FENCL Jakub, DUŠEK Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.