Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2017 17:00

18.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šest branek a vítězství Libouchce


0

Střekov směrem dopředu nezklamal, inkasoval ale čtyři branky. A v Libouchci padl.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První gól padl po čtyřech minutách

Do Libouchce přijel Střekov. Favoritem byli domácí, v tabulce jsou na tom lépe a doma body nerozdávají. Střekov v týdnu nezvládl dohrávku v Rumburku. Ačkoliv vedl 2:0 a měl hromadu dalších šancí, přivezl si po prohraných penaltách jeden bod.

 

Navíc domácí měli Střekovu co oplácet, na podzim pod hradem prohráli 1:2.

 

A jarní odvetu začal lépe Střekov. Ve 4. minutě se po rohu zjevil na zadní tyči Zdeněk Satran, který dostal hosty do vedení - 0:1. Libouchec s odpovědí dlouho nečekal, v 9. minutě se po standardní sitauci prosadil Radek Němeček - 1:1.

 

Domácí byli aktivnější a do poločasu skóre otočili. Ve 23. minutě Libouchec zahrával další standardní situaci, odražený míč si našel Martin Hammer, který vzápětí překonal Zdeňka Dvořáka - 2:1.

 

Za tohoto stavu se šlo o poločase do kabin.

Střekov srovnal, přesto nebodoval

Po změně stran byl Libouchec opět aktivnější, udeřilo ale na druhé straně. V 59. minutě se po skrumáži nejlépe orientoval Jakub Zikmundovský, který překonal Pluhaře - 2:2.

 

Domácí ale vyrovnávající branka nezlomila. A opět to byla rychlá odpověď. Čtyři minuty po vyrovnání se domácím podařila parádní akce. Tu parádně připravil Václav Slavka, který vybídl Milana Hejnu. Domácí záložník vzápětí nedal Dvořákovi šanci - 3:2.

 

Nápor domácích sílil, rozhodnutí padlo v 83. minutě. Střekov otevřel hru, Libouchec podnikl rychlý brejk. Hejna vyzval Černohorského, který rozhodl - 4:2. Vítězství domácích mohl zvýšit Slavka, po přihrávce Nováka ale svou šanci neproměnil.

 

Libouchec tak v klidu drží páté místo, v dalším kole ho čeká zápas na půdě první Modré! Střekov je devátý a rozhodně potřebuje ke klidu v dalším průběhu jarní části bodovat. O víkendu doma hostí třetí Mojžíř.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!



Ohlasy k zápasu


TJ Libouchec
Václav Slavka, hráč FK Libouchec: "Myslím si, že jsme po celé utkání byli lepším celkem. Střekov sice vedl a pak ještě vyrovnal. Ale my jsme měli více šancí a mohli přidat i další góly. Podle mého názoru zasloužené vítězství."

TJ Střekov
Pavel Bednář, trenér TJ Střekov: "Rozhodly standardní situace. A náš nedůraz. Gratuluji domácím k vítězství. Směrem dopředu to z naší strany jde, ale v obraně dostáváme laciné branky. A to nás stojí body."



Sestavy


TJ Libouchec
T. Pluhař [-] - M. Richter [-] , M. Hejna [-] , R. Němeček [-] (70. R. Král [-] ) , J. Černohorský [-] , D. Kodet [-] , J. Novák [-] , V. Slavka [-] , J. Studený [-] , L. Kučera [-] , M. Hammer [-]

TJ Střekov
Z. Dvořák [-] - J. Bubla [-] , V. Rohlík [-] , V. Kabátník [-] , J. Tichý [-] - J. Zikmundovský [-] , M. Lenc [-] , L. Hnízdo [-] (83. P. Baláž [-] ) , M. Novotný [-] (61. O. Franc [-] ) - Z. Satran [-] (68. F. Lejček [-] ) , R. Páša [-]

ŽK: 32. J. Černohorský , 64. M. Hejna , 80. R. Král , 90. T. Pluhař - 65. R. Páša , 90. P. Baláž .
Hráči zápasu: M. Hejna - V. Rohlík .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: Maleček Martin - JAVOREK Jiří, NOVOTNÝ Jaromír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.