2:1
(1:1)
13. V. Fiala
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2017 17:00

18.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mojžíř poprvé ztratil body. A zlobil se na rozhodčí


Branky


34. J. Šturm , 56. O. Hudik - 13. V. Fiala
0

Nováček z Libochovic doma porazil třetí tým tabulky 2:1 a zastavil jeho vítěznou sérii.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Za Kubcem to pěkně cinkalo

Libochovice doma přivítaly Mojžíř. Zatímco hosté si letošní sezónu užívají a drží bronzovou pozici, domácí nováček bojuje o záchranu. A body potřebuje jako sůl. Na podzim doma kraloval Mojžíř, který tehdy porazil Libochovice 4:1.

 

Do jarní odvety vstoupili lépe hosté z Ústí nad Labem. Ve 13. minutě kopali roh, míč se odrazil na vápno, kde ho do branky dorazil Vít Fiala - 0:1. Hosté měli v prvním poločase velkou kliku. Domácí nejprve z perfektně zahraného trestného kopu trefili spojnici tyče a břevna, Kubce pak při dvou střelách z dálky v obou případech zachránila tyč.

 

Domácí pak vyrovnali ve 34. minutě, kdy se do samostatného úniku dostal Jan Šturm a vyrovnal - 1:1. Hosté se při této sitauci hodně zlobili na rozhodčího, dle nich jeden z pomezních přehlédl jasné postavení mimo hru.

 

Do konce poločasu žádná branka nepadla, do kabin se šlo za vyrovnaného stavu.

Konec utkání už neměl s fotbalem mnoho společného

Po změně stran se prakticky hrála vyrovnaná partie. Libochovice otočily zápas v 56. minutě. Dlouhý nákop brankáře Krpeše celou akci začal, na jejím akci dostal pěkný pas za obranu Ondřej Hudik. Brankář Šimon Kubec váhal s vyběhnutím, jeho nerozhodnost potrestal Hudik pěkným lobem na zadní tyč - 2:1.

 

Mojžíř vyrovnal v 78. minutě, po centru a následně hlavičce z bezprostřední blízkosti. Pomezní však odmával postavení mimo hru hráči, který centroval. Což se opět hostům moc nelíbilo. I díky této situaci byl závěr vyhrocený, červenou kartu dostal hostující Lukáš Schmied.

 

Konec utkání se tak díky častému kouskování dohrál za stejného stavu.

 

Libochovice jsou dvanácté, v našlapané dolní polovině tabulky ale třeba na osmé Lovosice ztrácejí pouze čtyři body. V dalším kole jede nováček k důležitému utkání na půdu třináctého Velkého Března. Mojžíř zůstává třetí, o víkendu ho čeká derby na Střekově.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!



Ohlasy k zápasu


FK Libochovice
Václav Řezníček, trenér FK Libochovice: "V poli to byl vyrovnaný zápas. Ale na šance jsme byli lepší my. Krom dvou gólů jsme třikrát trefili brankovou konstrukci. Vítězství samozřejmě bereme."

TJ Mojžíř
Miroslav Nosek, vedoucí TJ Mojžíř: "To, co předvedli rozhodčí, se jen tak nevidí. Je pravda, že nás třikrát zachránila tyč. Ovšem první trefa domácích padla z dvoumetrového ofsajdu, náš gól na 2:2 měl asi platit. Bohužel nás trio sudích ve druhé půli nepouštělo moc do hry. Tohle se jim vůbec nepovedlo."



Sestavy


FK Libochovice
F. Krpeš [-] - T. Urban [-] , O. Wiesner [-] , L. Chlouba [-] , J. Košťál [-] - M. Hudik [-] , P. Musil [-] (87. P. Tuček [-] ) , O. Novák [-] , J. Oliva [-] - O. Hudik [-] , J. Šturm [-] (89. J. Kratochvíl [-] )

TJ Mojžíř
Š. Kubec [-] - A. Jankovský [-] , J. Růžek [-] , J. Mach [-] (75. J. Sládeček [-] ) , J. Králik [-] - L. Schmied [-] , Z. Stárek [-] , P. Valta [-] , V. Fiala [-] - A. Vitásek [-] , M. Pavlík [-] (85. J. Bernášek [-] )

ŽK: 41. O. Hudik , 52. O. Wiesner , 86. J. Šturm - 65. J. Růžek , 69. J. Králik , 89. P. Valta . ČK: 80. L. Schmied .
Hráči zápasu: P. Musil , J. Šturm - V. Fiala .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Čáka Jindřich - EICHLER Martin, FORMÁNEK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.