2:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2017 17:00

17.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Modrá přežila tutovku, pak ale kralovala


Branky


0

Lídr soutěže doma porazil Křešice 2:0 a zareagoval na vítězství druhého Jílového a třetího Mojžíře.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté spálili obrovskou tutovku

V neděli se v malebném sportovním areálu v Modré utkala domácí Jiskra s Křešicemi. Domácí byli favoritem, ovšem Křešice zažívají jednu z lepších sezón. Na podzimní utkání by Křešice nejraději zapomněly, doma dostaly od Modré debakl 0:10!

 

Do vedení mohli jít hosté. V 1. minutě domácí vyrobili obrovskou hrubku, na brankáře Matějku se řítil Lepič s Lenrtem. Prvně jmenovaný nahrál právě Lenrtovi, ten však ztroskotal na excelentním zákroku domácího gólmana.

 

Hned ve třetí minutě měl na druhé straně tutovku Vít Žák, ale i Ondřej Větvička se vytasil s parádním zákrokem .Modrá převzala iniciativu, ale buď se nedařila finální přihrávka nebo hráči trefovali jen brankáře Křešic. Branku se domácím podařilo dát až ve 38 minutě, kdy se po narážečce prosadil stoper Kamil Podolský a dal na 1:0.

 

Domácí měli další slibné šance, ale prosadil se pouze Lukáš Štorc ve 36 minutě parádní střelou z vápna do šibenice - 2:0. Za tohoto stavu se šlo do kabin.

Další branka už nepadla

I druhý poločas měl podobný scénář. Domácí byli aktivnější, měli více ze hry, jen finální fáze nebyla tak přesná, aby se dočkali dalších branek.

 

Deset minut před koncem mohly Křešice zničehonic snížit, střídající Jakub Rusý ale v obrovské šanci branku přestřelil. I tak ale Modrá udržela čisté konto a získala tři body.

 

V tabulce se tak bodově dotáhla na Jílové a díky lepšímu skóre vede. V dalším kole jí čeká okresní derby v České Kamenici. Křešice jsou šesté, o víkendu doma hostí čtvrtý Oldřichov.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

 



Ohlasy k zápasu


Modrá
Josef Rákosník, trenér Jiskra Modrá: "Až na první minutu, kdy jsme hosty sami poslali do gólovky a podržel nás Milan Matějka, jsme do obrany odehráli dobré utkání. Ale v útočné fázi to ještě není ono. Hodně šancí nedáváme a pak je tam zbytečná nervozita. Teď nám začínají těžší soupeři a tam musíme být v koncovce produktivnější."

FK Křešice
Lubomír Pekárek, vedoucí FK Křešice: "Mohli jsme jít do vedení, Lenrt ale v obrovské šanci trefil domácího brankáře. Jinak ale byla Modrá jasně lepší, porážka 0:2 je nakonec ještě milosrdná. Domácí vyhráli naprosto zaslouženě."



Sestavy


Modrá
M. Matějka [-] - L. Sýkora [-] (71. V. Šotola [-] ) , V. Žák [-] (67. J. Štěrba [-] ) , D. Tesařík [-] , L. Štorc [-] , T. Fejfar [-] , M. Fejfar [-] , M. Bičák [-] , K. Podolský [-] , L. Mayerhofer [-] , N. Makarov [-] (83. L. Michalec [-] )

FK Křešice
O. Větvička [-] - J. Lepič [-] , A. Bezemek [-] , M. Pácl [-] , D. Lenrt [-] , K. Patka [-] , P. Tuháček [-] (71. J. Rusý [-] ) , V. Kühn [-] , T. Hrdý [-] , L. Hrdý [-] , M. Loula [-]

ŽK: 31. L. Mayerhofer , 47. T. Fejfar .
Hráči zápasu: M. Fejfar - D. Lenrt .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Čáka Jindřich - MATERNA Jiří, FORMÁNEK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.