2:1
(2:1)
23. P. Giňa
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2017 17:00

17.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Duchcov v derby bojoval, radoval se ale Oldřichov


Branky


0

Poslední tým tabulky v derby předvedl asi nejlepší jarní výkon. Nakonec ale prohrál 1:2 a nadále čeká na první jarní body. Oldřichov naopak drží čtvrté místo.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tři góly během šesti minut

Fotbalisté Oldřichova doma přivítali v rámci derby poslední Duchcov. Favoritem byli domácí fotbalisté, kteří aktuálně drží čtvrté místo. Naopak hosté se po sestupu z krajského přeboru trápí, na jaře zatím nebodovali a nedali ani jeden gól.

 

Na podzim navíc vzájemný duel ovládl Oldřichov, který tehdy vyhrál v Duchcově 3:0.

 

Motivaci v domácím dresu měla i trojice bývalých hráčů Duchcova Skrčený, Vebr a Konečný, v nominaci nebyli navíc ještě Vosátka s Novákem, naopak na druhé straně oblékal na podzim oldřichovský dres Kropáček a dříve i Giňa.

 

Po opatrném úvodu se jako první prosadili domácí, když se v závaru před brankou po centru zprava prosadil ve 22. minutě Jan Konečný - 1:0. Chvilku na to ale Duchcov poprvé od 12. kola skóroval, ve 23. minutě se pěkně trefil za Průšova záda Pavel Giňa - 1:1.

 

Pár minut na to ale zblízka strhl vedení na domácí stranu opět Jan Konečný - 2:1.

 

Duchcov dokázal s favoritem držet krok, zodpovědně bránil a vyvaroval se tentokrát svých tradičních kiksů. Pokoušel se i o ofenzivní hru, ale do přestávky se už stav 2:1 neměnil. Brejcha sice hlavou trefil branku, avšak dle sudího byl v ofsajdu.

Oldřichov nakonec vedení nepustil

I ve druhém poločase si počínali duchcovští fotbalisté aktivně, Oldřichov nehrál příliš dobře a hostům dával příležitosti.

 

Především ta po centru Kropáčka zleva, na nějž nabíhali kolem 70. minuty Meisner s Veličkou byla stoprocentní. Nedařilo se ani ze standardních situací, které většinou končily ve zdi. Domácí ve druhé půlce žádnou větší šanci neměli, V závěru vysunuli trenéři hostů stopera Meisnera na hrot ve snaze vyrovnat, ale body nakonec po výsledku stanoveném už v prvním dějství zůstaly u Barbory.

 

Závěru zápasu se nedočkal dvakrát žlutý Vladimír Ferko a tak si v nejbližším zápase s Jílovým odpočine.

 

Oldřichov zůstává čtvrtý, má aktuálně 33 bodů. V dalším kole jede do Křešic. Duchcov je stále poslední, nasbíral pouhých sedm bodíků. V dalším kole hostí druhé Jílové.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!



Ohlasy k zápasu


TJ Oldřichov
Filip Čutík, hráč TJ Oldřichov: "Bylo to derby, poměrně vyhecované. Duchcov se hodně snažil. Ale podle mého názoru jsme vyhráli zaslouženě."

FK Duchcov
David Špet, manažer FK Duchcov: "Naše nejlepší jarní utkání, bylo tam mírné zlepšení. Ale čtvrtou porážku na jaře jsme neodvrátili. Nyní nás čeká těžké utkání, když doma hostíme Jílové, které je aspirantem na postup."



Sestavy


TJ Oldřichov
T. Průša [-] - J. Toth [-] (70. D. Matouš [-] ) , P. Smrkovský [-] (87. R. Tabaň [-] ) , J. Dědič [-] , A. Slaný [-] , J. Konečný [-] , K. Hoffman [-] , L. Vebr [-] , J. Sláma [-] , P. Holub [-] , D. Skrčený [-]

FK Duchcov
P. Velička [-] - L. Brejcha [-] , L. Doksanský [-] , J. Meisner [-] , P. Bednář [-] - J. Kropáček [-] , P. Pokoš [-] , V. Ferko [-] - P. Giňa [-] , F. Knorr [-] (36. P. Velička [-] ) - M. Moravec [-]

ŽK: 74. D. Matouš , 75. K. Hoffman - 60. J. Kropáček , 62. P. Giňa , 78. V. Ferko , 90. P. Bednář , 90. L. Brejcha . ČK: 90. V. Ferko .
Hráči zápasu: J. Konečný - P. Giňa .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Svoboda Evžen - HANZAL Jan, BLÁHA Svatopluk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.