3:2p.
(0:1)
20. J. Borovec
83. M. Stach (vl.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2017 17:00

17.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Junior doma doslova vydřel dva body


Branky


63. M. Betyár , 75. V. Přibyl - 20. J. Borovec , 83. M. Stach (vl.)
0

Velké Březno nebylo rozhodně horším týmem. Ovšem potvrdilo, že jeho produktivita v útoku je mizerná.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Děčín v první půli nic nepředvedl

Mladý tým děčínského Junioru přivítal v dalším důležitém utkání předposlední Velké Březno. Mírným favoritem byli přeci jen domácí, na podzim Děčín vyhrál ve Velkém Březně 1:0.

 

Krom pár úvodních minut ale Děčín v jarní odvetě předvedl mizerný poločas. Za zkušeným celkem hostů zaostával hlavně v důrazu. A tak nebylo divu, že šlo Velké Březno do vedení, ve 20. minutě se nádherně trefil Jiří Borovec.

 

Do poločasu měli hosté další tři vyložené šance, další góly ale nepřišly. Do kabin se tak šlo za stavu 0:1 z pohledu domácího Děčína.

Betyár se probudil a zařídil dva góly

Po změně stran se Děčín pár minut trápil, postupem času se dostával do hry. A během dvanácti minut přišel domácí obrat.

 

V 63. minutě si dlouhý nákop zpracoval do té doby neviditelný Miroslav Betyár, vzápětí se prosadil krásnou střelou pod břevno - 1:1. Čtvrt hodiny před koncem pak kapitán a brankář hostů Jiří Ondrka špatně rozehrál. Míč zachytil Betyár, prošel z pravé strany do vápna, míč přihrál pod sebe na malé vápno, kde ho do branky uklidil Vojtěch Přibyl - 2:1.

 

Jenže Děčín nakonec vedení neudržel, v 83. minutě inkasoval po standardní sitauci. Smolařem byl stoper Martin Stach, který si dal vlastní gól.

 

Za stavu 2:2 tak musely o vítězi rozhodnout pokutové kopy.

Druhý bod urval Junior

Pro Děčín to byl třetí penaltový rozstřel ve třetím jarním zápase. A podruhé z něj svěřenci Pavla Přibyla vyšli vítězně, penalty vyhrály 3:2 a získali druhý bod.

 

Junior Děčín se v tabulce posunul na desáté místo, v dalším kole hraje v Jiříkově proti Rumburku. Velké Březno je předposlední, o víkendu doma hostí Lovosice.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!



Ohlasy k zápasu


FK Junior Děčín
Pavel Přibyl, trenér FK Junior Děčín: "Další zápas na infarkt. První půle byla špatná, hosté byli lepší. Po změně stran se naše hra zvedla, ale místo třetí branky jsme dostali smolný gól ze standardní sitauce. Ten druhý bod jsme pak urvali v penaltách. Co nám chybělo, byl důraz, v týmu prostě nemáme soubojové typy. Bojujeme ale dál."

FK Jiskra Velké Březno
Miroslav Hlaváček, asistent trenéra Jiskra Velké Březno: "Máme bod, ale myslím si, že jsme mohli mít tři. V první půli jsme nedali tři velké šance, pak jsme dvakrát trefili tyčku. Ale na to se nehraje. Škoda, Děčín byl hratelný."



Sestavy


FK Junior Děčín
P. Němec [-] - J. Horáček [-] - M. Betyár [-] , Č. Timofij [-] (46. J. Beneš [-] ) , P. Krupička [-] , V. Přibyl [-] (90. M. Gumbrešt [-] ) , P. Gaher [-] , A. Mezsároš [-] , R. Torba [-] (81. J. Máša [-] ) , D. Horák [-] , M. Stach [-]

FK Jiskra Velké Březno
J. Ondrka [-] - M. Čapek [-] , A. Virt [-] , V. Demčenko [-] , M. Maturkanič [-] , J. Borovec [-] , M. Valenta [-] , J. Pechánek [-] , T. Cimpl [-] , V. Neuman [-] , M. Kulhánek [-]

ŽK: 51. M. Valenta , 90. M. Maturkanič .
Hráči zápasu: P. Němec - J. Borovec .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Kloub Lukáš - MÍČ Vojtěch, OBORNÍK Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.