2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2017 10:15

16.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lovosice slaví první jarní vítězství


Branky


0

Domácí nakonec udolali nekompletní Junior Děčín 2:0.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Trenér litoval několika absencí

Důležité utkání se hrálo v Lovosicích. Domácí ASK totiž přivítal Junior Děčín. Oba týmy jsou v pásmu, které smrdí sestupem, před vzájemným zápasem je od sebe dělil jediný bod. Na podzim to byla ve vzájemném utkání pěkná divočina. V Děčíně tehdy padlo 11 branek, 7:4 vyhrál domácí Junior.

 

Jeho trenér Pavel Přibyl ale musel provést několik změn v sestavě. Do branky musel místo Prokeše dorostenec Němec, z různých důvodu chyběli Betyár, Beneš, Jakubec a Meszároš. Florián do hry ještě nezasáhl.

 

Utkání bylo opatrné, moc vyložených šancí nebylo. Lovosice byly o trochu aktivnější a v 18. minutě šly do vedení. Michal Culek si odstavil Timofeje, jeho střílený centr si pak do branky nešťastně srazil kapitán Jan Horáček. Hosté se zlobili na sudího, podle nich Culek Timofije jasně fauloval.

 

Do konce poločasu už se nic zajímavého nestalo, do kabin si tak Lovosice nesly těsný náskok 1:0.

Vyloučení Lhotáka utkání moc neprospělo

Po změně stran začal Děčín docela dobře, v 55. minutě šel ale do deseti. Zbytečným faulem se provinil Ondřej Lhoták, který dostál rovnou červenou a utkání pro ně skončilo.

 

V oslabení byl Junior paradoxně lepší, domácím se vyrovnal ve středu pole. Dostával se do šancí, ale ve finální fázi zklamal. Nejprve Gaher místo střely zbytečně nahrával, následně v rozhodující chvíli uklouzl Přibyl.

 

V 89. minutě přišlo na druhé straně rozhodnutí. V akci dva na jednoho vyzval Bohuslav Baborák ke skórování střídajícího Jiřího Kovaříka. Ten už pak s brankářem Němcem neměl žádný problém.

 

Ačkoliv Děčín výkonem nezklamal na první jarní vítězství za tři body stále čeká.

 

Lovosice mají 19 bodů, v tabulce jsou osmé a v dalším kole hrají doma proti Libochovicím. Junior Děčín klesl na dvanácté místo, v neděli pak doma hostí v důležitém utkání třinácté Velké Březno.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

 



Ohlasy k zápasu


ASK Lovosice
Roman Podrazil, trenér ASK Lovosice: "Z naší strany to byl asi nejlepší jarní zápas. Soupeř mi na začátku připadal odevzdaný. Pomohl nám první gól. Naopak nám uškodilo vyloučení Lhotáka, přestali jsme hrát a hosté se nám vyrovnali. Hráli ale po vápnu. Trvalo hodně dlouho, než jsme využili jeden z několika brejků a potvrdili naše vítězství."

FK Junior Děčín
Pavel Přibyl, trenér FK Junior Děčín: "Výsledek mě mrzí. Herně jsme za Lovosicemi nezaostávali, ale bez branek se vyhrát nedá. Klukům nemám co vytknout, hodně mě mrzely absence, které nás postihly. Jsme třetí od konce, tlak na naše mladé hráče se bude zvyšovat. To jsme nechtěli. Teď je potřeba doma porazit Velké Březno."



Sestavy


ASK Lovosice
M. Šafránek [-] - L. Klement [-] (57. V. Krpeš [-] ) , J. Drbal [-] , M. Culek [-] (81. J. Kovařík [-] ) , M. Suchý [-] , R. Espinosa [-] (87. M. Klouček [-] ) , M. Zdvořák [-] , M. Husar [-] , D. Walter [-] (67. T. Durček [-] ) , M. Kočina [-] , B. Baborák [-]

FK Junior Děčín
P. Němec [-] - J. Horáček [-] - Č. Timofij [-] (76. R. Chyna [-] ) , P. Gaher [-] , A. Slykhouski [-] (13. J. Máša [-] ) , V. Přibyl [-] , R. Torba [-] , D. Horák [-] , M. Stach [-] , P. Krupička [-] , O. Lhoták [-]

ŽK: 45. M. Kočina , 47. M. Zdvořák , 90. M. Šafránek - 33. R. Torba , 59. V. Přibyl , 90. R. Chyna . ČK: 55. O. Lhoták .
Hráči zápasu: J. Drbal , M. Culek - M. Stach .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Matas Martin - KURILJAK Ivan, SEDLÁČEK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.