0:4
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2017 16:30

16.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jílové nebylo v plné palbě. Přesto v Březně dominovalo


Branky


21. J. Kolář , 28. V. Bílek , 46. V. Bílek , 56. R. Rangl
0

Tým z Děčínska potvrdil roli favorita, u Labe nasázel Velkému Březnu čtyři góly.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jiskra držela s favoritem krok

Fotbalisté Jílového, hrající o postup do krajského přeboru, zajížděli v 16. kole do Velkého Března. Domácí Jiskra se trápí, s osmi body je předposlední. Favoritem tak logicky byli hosté. Jílové ovládlo podzimní vzájemný zápas, tehdy doma vyhrálo 3:0.

 

Začátek utkání patřil překvapivě domácím. Ti favorita předčili v aktivitě a i díky verdiktům sudího Prágla dostali několik standardních situací. Je ale pravda, že vyloženou šanci si Velké Březno nevytvořilo.

 

Postupem času se hra vyrovnala a 21. minutě se hosté poprvé radovali. Na zadní tyči si na přetažený centr naskočil Kolář a nedal Ondrkovi šanci - 0:1. Branka s domacím týmem otřásla a byli to jílovští fotbalisté, kdo přebral taktovku utkání.

 

Chvilku po Kolářově trefě vyslal uličkou Just do šance Bílka a ten prostřelil Ondrku podruhé - 0:2. Mezítím ještě nebyla Justovi uznána branka pro sporné ofsajdové postavení. Do konce poločasu ještě stojí za zmínku Malowanyj a jeho dělovka, kterou zastavilo břevno. Domací si také vytvořili několik nebezpečných situacích, ale vše vyřešila jílovská obrana nebo byl na svém místě v brance Vosecký.

 

Do kabin se tak šlo za stavu 0:2 ve prospěch hostů.

Jílové rychlo zahnalo snahu na obrat

Druhý poločas pro hosty skvěle. Domácí obránce prodloužil hlavou míč na Bílka a ten si podruhé v utkání poradil tváří v tvář s domacím brankářem - 0:3.

 

Za dalších deset minut si na roh Čermáka naskočil Rangl a po jeho brance na 0:4 bylo o výsledku utkání prakticky rozhodnuto.

 

Ještě několik dalších minut určovalo Jílové ráz utkání. Pak ovšem pod dojmem vysokého skóre polevilo a posledních 25 minut patřilo domácím. Ti i za nepříznivého stavu příkladně bojovali až do konce.

 

Vytvořili si několik zajímavých a nebezpečných situacích. Borovec po přímém kopu z velkého vápna orazítkoval tyč, kdy míč byl nejprve tečován ve zdi a následně ho Vosecký konečky prstů poslal na tyč. V závěru pak stejná tyč domácím zabránila ve vstřelení čestného úspěchu, po průniku do pokutového území a křížné střele.

 

Skóre se ale neměnilo, Jílové tak získalo tři body a drží krok s první Modrou. V dalším kole ho doma čeká Rumburk. Velké Březno je na jaře zatím při skóre 2:12 bez bodu. V dalším kole ho čeká důležité utkání v Děčíně.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!



Ohlasy k zápasu


FK Jiskra Velké Březno
Miroslav Hlaváček, asistent trenéra Jiskra Velké Březno: "Prvních patnáct minut jsme hráli my. Pak se ale zranil Králíček a aktivita byla na druhé straně. Nakonec hosté vyhráli zaslouženě, byli lepší. Za stavu 0:4 jsme dali dvě tyčky, na to se ale nehraje. Šanci dostali dorostenci. Teď jedeme do Děčína, tam chceme určitě bodovat."

FK Jílové
Ondřej Barilla, trenér FK Jílové: "„Až na prvních dvacet minut, kdy nás soupeř zaskočil svojí bojovností, jsme byli lepším a nebezpečnějším týmem. Naše vítězství bylo zcela zasloužené. Kvalita utkání odpovídala kvalitě hrací plochy, která byla hodně hrbolatá a pro kombinační fotbal nebyla úplně ideální. Většinou nehodnotím výkon rozhodčího, ale vystoupení hlavního sudího Prágla bylo místy až komické. Na co se tedy točí video, když si pak rozhodčí dovolují neskutečné věci. Co mě trošku mrzí je výkon kluků v posledních dvaceti minutách, kdy to v domnění vysokého vedení jen odchodili. Za tohoto stavu jsme si zápas mohli více užít a přidat další branky.“



Sestavy


FK Jiskra Velké Březno
J. Ondrka [-] (76. J. Možný [-] ) - M. Čapek [-] (86. M. Svoboda [-] ) , A. Virt [-] , V. Demčenko [-] (46. M. Košvica [-] ) , D. Králíček [-] (10. F. Jelínek [-] ) , J. Borovec [-] , M. Valenta [-] , J. Pechánek [-] , M. Kulhánek [-] , V. Neuman [-] , M. Maturkanič [-] (71. M. Říha [-] )

FK Jílové
J. Vosecký [-] - R. Rangl [-] , F. Vait [-] , T. Kořínek [-] (67. S. Geletič [-] ) , S. Malowanyj [-] - J. Kolář [-] (78. M. Knotek [-] ) , J. Kudrna [-] , T. Feledi [-] , A. Čermák [-] - V. Bílek [-] , M. Just [-]

ŽK: 22. M. Čapek , 73. V. Neuman - 47. J. Kudrna , 84. A. Čermák .
Hráči zápasu: V. Bílek , R. Rangl .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Prágl Martin - FOJTA Vladimír, TORÁČ Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.