2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2017 16:30

15.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kamenice stále čeká na první jarní body


Branky


0

Fotbalisté Libouchce udeřily v nástupu do druhého poločasu. A nakonec vyhráli 2:0.

 

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný fotbal

Do Libouchce, odkud se těžko vozí body, dorazila Česká Kamenice. Oba týmy v prvním jarním kole nebodovaly, mírným favoritem byli ale přeci jen domácí. Kamenice si však ráda vzpomněla na podzimí duel, tehdy doma porazila Libouchec 2:1.

 

První poločas nabídl vyrovnanou partii, vyložených šancí moc nebylo. Jak domácí brankář Pluhař, tak hostující Martin Vaněk tak měli po polovině zápase na svém kontě nulu. Do kabin se tak šlo za stavu 0:0.

Kamenice začátek prospala

Zápas rozhodl začátek druhého poločasu. V 52. minutě hosté propadli po rohovém kopu, domácí dostal do vedení zkušený Jiří Novák. Kamenice vypadla ze své role a v 68. minutě opět inkasovala. Při zahraném ofsajd systému se vzadu zapomněl Mitruška. Libouchecký kontr následně gólově zakončil kapitán Václav Slavka.

 

Hosté to nezabalili a dostali se do dvou poměrně velkých šancí. Obě si vytvořil Filip Černý, ovšem ani jedna nebezpečná hlavička v síti neskončila. Domácí si tak první tři jarní body pohlídali, Kamenice na ně stále ještě čeká.

 

Libouchec se udržel v první polovině tabulky, se ziskem 29 bodů je aktuálně pátý. Další kolo ho zavede na půdu nováčka z Libochovic. Česká Kamenice je stále šestá, o víkendu doma hostí třetí Mojžíř.

 

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!



Ohlasy k zápasu


TJ Libouchec
Václav Slavka, hráč FK Libouchec: "V prvním poločase to byla taková oťukáváná. Byli jsme asi aktivnější, ale branka nepadla. Po změně stran jsme začali lépe a zápas rozhodli. Podle mého názoru zasloužená výhra."

FK Česká Kamenice
Pavel Mokráček, trenér FK Česká Kamenice: "Výsledek mě mrzí, herně jsme rozhodně nezklamali. Bohužel rozhodl úvod druhého poločasu, který nám vůbec nevyšel. Pak měl dvě šance Černý, ale bohužel. Je vidět, že nám chybí drzost Chmelíka. Teď máme těžký los, můžeme jen překvapit."



Sestavy


TJ Libouchec
T. Pluhař [-] - M. Kabát [-] (78. V. Eleš [-] ) , J. Černohorský [-] (73. D. Kodet [-] ) , M. Hejna [-] , J. Novák [-] , R. Wild [-] (46. J. Šum [-] ) , V. Slavka [-] , J. Studený [-] (83. R. Král [-] ) , L. Kučera [-] , M. Hammer [-] , V. Balog [-]

FK Česká Kamenice
M. Vaněk [-] - V. Mysliveček [-] , M. Švanda [-] , J. Kozelek [-] - J. Mitruška [-] , P. Kozelek [-] (54. P. Vondrka [-] ) , M. Jírava [-] - B. Matulka [-] (76. M. Hazdra [-] ) , A. Hodač [-] , M. Mandys [-] (46. M. Braun [-] ) , F. Černý [-]

ŽK: 68. V. Slavka - 60. J. Mitruška , 67. J. Kozelek , 89. M. Švanda .
Hráči zápasu: J. Studený , M. Kabát .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Živnůstka Filip - KLIMPL Miroslav, NOVOTNÝ Libor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.