3:2p.
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2017 16:30

15.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rumburk byl blízko senzaci. I tak si ale odvezl jeden bod


Branky


0

Modrá zatím na jaře klopýtá, nakonec doma zachránila dva body.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvořák držel rumburské naděje

Do pěkného areálu v Modré dorazil Rumburk. Ten v prvním jarním kole proti Střekovu nehrál. Jiskra naopak vydřela tři body na půdě Velkého Března. Domácí byli favoritem, na podzim ale Rumburk porazili těsně 3:2.

 

Do utkání lépe vlétli domácí, kteří už ve 2. minutě šli do vedení. Po faulu a následné standardní situaci otevřel skóre zápasu stoper Kamil Podolský. Rumburk byl chvilku otřesen a prvních dvacet minut se na hřišti hledal.

 

Postupně však srovnal hru a měl šance. Modrá si také vytvořila zajímavé příležitosti, hosty ale držel nad vodou brankář Jakub Dvořák. I proto se do kabin šlo za stavu 1:0 pro Modrou.

Penalty se hostům nelíbila

Ve druhém poločase se Rumburk dostával stále více do hry. Do karet mu hrál i fakt, že Modrá nebyla schopna přidat druhou branku. V 70. minutě po kombinační akci hostů z levé strany, přihrál nesobecky Chlan Chladovi a ten z malého vápna trefil odkrytou bránu.

 

Jiskra znervózněla, navíc v 86. minutě přišla další rána. Chybu domácích potrestal Vladimír Hejl, který byl na hřišti sotva deset minut. Hosté už viděli tři body v kapse, ovšem zanedlouho se jejich sen rozplynul.

 

Stankovič dle sudích fauloval, domácí tak kopali penaltu. Rumburský obránce navíc dostal přísnou červenou a Fichtner se postavil k pokutovému kopu. Ten Dvořák zneškodnil, ovšem na dorážku, ke které se dostal opět Fichtner, už nestačil.

 

Utkání za stavu 2:2 musely rozhodnout pokutové kopy.

Modrá urvala druhý bod

Penaltový rozstřel vyšel lépe domácím, kteří po výhře 4:3 získali druhý bod. Za hosty proměnili Chlada, Zounar a Dvořák. Naopak svůj pokus nedali Čuda s Hejlem.

 

Modrá tak má 37 bodů, dotáhlo se na ní ale Jílové. V dalším kole jede Modrá na půdu posledního Duchcova. Rumburk je jedenáctý, v dalším kole hostí na hřišti v Jiříkově Oldřichov.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!



Ohlasy k zápasu


Modrá
Josef Rákosník, trenér Jiskra Modrá: Je to zbytečná ztráta bodu. Zápas jsme mohli rozhodnout v prvním poločase, kdy jsme měli dost příležitostí, ale nevyřešili jsme je dobře. Bohužel zatím hledáme střelce a dlouhodobé absence Vojty Kříže a Tondy Čapka se momentálně jeví jako velká ztráta. Hostům navíc výborně zachytal brankář Dvořák a když někteří naši hráči nemají nejlepší formu, tak je ten náš fotbal hodně labilní. Přesto věřím,že naše hra půjde postupně nahoru."

FK Rumburk
Roman Häusler, trenér FK Rumburk: Ze zápasu mám rozporuplné pocity. Jsem hrdý na náš tým, jak jsme dokázali hrát s rychlostně a technicky vyspělým týmem Modré. Bohužel nemůžu skousnout výkon všech rozhodčích. Nechci spekulovat, co bylo za jejich špatným výkonem, ale jak všichni víme, domácí tým chce postoupit. Jak výstižně řekl kapitán domácích pro jistý server - doma prostě nesmíme ztrácet. Chtěl bych poděkovat klukům a celému realizačnímu týmu za bezchybný výkon, který vedl k mému úspěšnému debutu na střídačce."



Sestavy


Modrá
M. Matějka [-] - V. Žák [-] , D. Tesařík [-] , L. Štorc [-] , T. Fichtner [-] , T. Fejfar [-] , M. Fejfar [-] , M. Bičák [-] , K. Podolský [-] , L. Mayerhofer [-] (67. L. Sýkora [-] ) , N. Makarov [-] (80. V. Šotola [-] )

FK Rumburk
J. Dvořák [-] - P. Pilko [-] , J. Čuda [-] , J. Chlada [-] (88. J. Zounar [-] ) , M. Demeter [-] , V. Honců [-] , V. Chlan [-] , R. Šott [-] (77. V. Hejl [-] ) , T. Stankovič [-] , L. Pokorný [-] , M. Trégr [-]

ŽK: 3. K. Podolský - 2. J. Čuda , 86. V. Hejl . ČK: 88. T. Stankovič .
Hráči zápasu: K. Podolský - J. Dvořák .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Kolátor Petr - MECL Marcel, PROVAZNÍK Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.