M. Just 1. (p.)
J. Kolář 34.
J. Kolář 40.
D. Kurty 44.
M. Just 57. (p.)
5:1
(4:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2017 16:30

15.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jílové využívalo lovosických chyb


Branky


1. M. Just (p.) , 34. J. Kolář , 40. J. Kolář , 44. D. Kurty , 57. M. Just (p.) - 20. D. Walter
0

Domácím k výhře 5:1 pomohly i dvě penalty.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!


Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jílové za první půli nastřílelo čtyři góly

Druhé Jílové doma přivítalo Lovosice. Domácí chtěli napravit minulou ztrátu v Děčíně, v utkání byli favoritem. Lovosice naopak zažívají hodně průměrnou sezónu, v prvním jarním kole doma podlehli 0:1 Oldřichovu. V podzimním zápase se zrodila v Lovosicích remíza, penalty tehdy ovládlo Jílové.

 

Domácí si nemohli přát lepší začátek, po půl minutě hry pronikl do pokutového území Kurty, který byl sražen brankářem Šafránkem a kapitán Just proměnil pokutový kop - 1:0.

 

V dalších minutách byla hra v poli vyrovnaná, oba týmy si vyložené šance vlastně nevytvořily. Vše se zlomilo ve 20. minutě, kdy Čermák nechtěně vyslal do šance hostujícího Waltera a ten svůj únik proměnil - 1:1.

 

Posledních patnáct minut prvního poločasu se domácím vydařilo náramně. Nejdříve ve 34. minutě dostal přihrávku do běhu Kolář, který přesprintoval obránce a podél brankáře poslal míč do sítě - 2:1. Za dalších šest minut si Kolář vybojoval míč v souboji s obránci, udělal kličku brankáři a pohodlně zavěsil do odkryté branky - 3:1. 

 

Ve 44. navíc minutě vyslal Feledi do úniku Kurtyho a ten krásným obloučkem završil poločasové skóre na 4:1.



Hra se zlepšila, branek ubylo

Druhý poločas začal mírným tlakem Lovosic, ale ty si žádnou vážnější šanci nevytvořily.

 

Naopak v 57. minutě pronikl do vápna Feledi, který byl opět sražen hostujícím brankářem Šafránkem a následnou penaltu proměnil opět Just. Od této chvíle se zápas hrál v uvolněném tempu a oba týmy se soustředily spíše na útok než obranu.

 

Hned dvakrát se musel předvést Vosecký, který zlikvidoval dvě šance hostů. Na druhé straně se několikrát do šance probíjel střídající Michal Horyna, ale ani jednou nebyl úspěšný. 

 

Skóre se tak neměnilo, tři body po výhře 5:1 zůstaly v Jílovém. To má v tabulce 39 bodů a dotáhlo se na první Modrou. V dalším kole hraje ve Velkém Březně. Lovosice jsou deváté a stále jsou v pásmu, kde to smrdí záchranou. V dalším kole doma hostí Junior Děčín.

 

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

 

 





Ohlasy k zápasu


FK Jílové
Ondřej Barilla, trenér FK Jílové: "S výsledkem i s body musím být spokojený. Herně to ještě úplně ideální nebylo. Zejména v prvním poločase nám vázla kombinace, chyběl pohyb ve středu hřiště, což nás zbytečně nutilo nakopávat balony. Přesto jsme byli produktivní a utkání jsme do poločasu rozhodli. Druhý poločas už byl z naší strany herně lepší, míč jsme dali na zem a dobře kombinovali. Pořád se však hledáme v obranné fázi. Každopádně to kluci odmakali a za to je musím pochválit. Naše výhra byla zcela zasloužená. Musím však ocenit i kvalitu soupeře směrem dopředu, kde byli nebezpeční. Naopak vzadu měli hodně velké mezery."

ASK Lovosice
Pavel Doležal, trenér ASK Lovosice: "Jsem zklamaný, je to krutá porážka. Ale můžeme si za ní sami. Domácí byli hlavně v první půli hratelní. Obě penalty, které se proti nám kopaly, byly podle mě přísné. Potopily nás také neuvěřitelné chyby v obraně, to jsem snad ještě neviděl. Stačil na nás jeden domácí rychlonohý útočník. V současné době nám to prostě nejde, nevím co se děje."



Sestavy


FK Jílové
J. Vosecký [-] - Z. Michalec [-] (19. S. Malowanyj [-] ) , M. Horyna [-] (76. R. Rangl [-] ) , T. Kořínek [-] , F. Vait [-] - T. Feledi [-] , D. Kurty [-] , A. Čermák [-] , J. Kudrna [-] (57. T. Reichelt [-] ) - M. Just [-] , J. Kolář [-] (60. M. Horyna [-] ) -

ASK Lovosice
M. Šafránek [-] - J. Vochomůrka [-] (46. J. Drbal [-] ) , T. Durček [-] , M. Suchý [-] , V. Krpeš [-] , R. Espinosa [-] , M. Zdvořák [-] , D. Walter [-] , M. Kočina [-] , L. Klement [-] (66. M. Klouček [-] ) , B. Baborák [-]

ŽK: 32. S. Malowanyj , 39. D. Kurty , 39. T. Feledi , 42. M. Just - 24. B. Baborák , 34. L. Klement , 72. J. Drbal .
Hráči zápasu: D. Kurty , J. Kolář .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: MENŠÍK Jaroslav - MALEČEK Martin, ŠIMEČEK Libor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.