3:2p.
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2017 17:00

15.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Libochovice urvaly v Děčíně cennou remízu


Branky


21. J. Máša , 75. O. Lhoták - 62. P. Musil , 85. M. Hudik
0

Domácí Junior dvakrát vedl, nakonec bral dva body za lépe zvládnutý penaltový rozstřel.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Děčín byl v první půli aktivnější

Na umělou trávu Městského stadionu v Děčíně dorazily Libochovice. V neděli se tam odehrál klasický zápas o šest bodů, jelikož oba celky hrají o záchranu. Děčín měl v tabulce o jediný bod navíc, v posledním kole doma zaskočil Jílové. Nováček soutěže zase v prvním jarním kole vyhrál doma nad Českou Kamenicí 3:2.

 

Na podzim pak Děčín vyhrál v Libochovicích 2:1. Trenér Junioru Pavel Přibyl postrádal Floriána, Beneše a Drahoňovského. Navíc pár zápasu bude chybět nemocný Jakubec, do základu se tak dostali hned čtyři dorostenci.

 

První zajímavý moment nabídla 14. minuta, kdy byl ve vápně sražen Meszároš. Rozhodčí Šefčík sice faul odpískal, ale celou situaci posoudil tak, že domácí kopali pouze trestný kop. Jinak byl Junior aktivnější. Děčínští šli přeci jenom do vedení brankou mladého Máši po nahrávce Betyára , který trefil následně břevno.

 

Do kabin si tak Děčín přinesl těsné vedení 1:0.

LIbochovice dokázaly dvakrát vyrovnat

Pokud v první půli snesl výkon Děčína přísnější měřítko, ve druhém šel jeho výkon strmě dolů. Domácí kazili spoustu přihrávek, Libochovice je dlouhými nákopy dostávaly pod tlak. V 62. minutě hosté vyrovnali, kdy se po centru prosadil ve vápně hlavičkující Petr Musil.

 

Čtvrt hodiny před koncem šel ale Junior opět do vedení. Do pokutového území se prokličkoval Ondřej Lhoták, svoje sólo pak zakončil na 2:1. Jenže místo uklidnění Děčín dál kazil a zatáhl se. Libochovice tak podruhé v zápase vyrovnaly, v 85. minutě se opět hlavou prosadil Michal Hudik.

 

Zápas tak musely rozhodnout pokutové kopy.

Druhý bod urval Děčín

Děčín si tak po týdnu zopakoval penalty, tentokráte je ale vyhrál. Domácí byli stoprocentní, hosté jednou trefili tyčku a jednou je vychytal Prokeš.

 

Junior tak za první dvě jarní kola nasbíral tři body, v dalším kole jede do Lovosic. Libochovice utíkají posledním dvěma týmům, aktuálně mají 13 bodů. O víkendu hostí v 15. kole Libouchec.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

 

 



Ohlasy k zápasu


FK Junior Děčín
Pavel Přibyl, trenér FK Junior Děčín: "Řeknu to stručně. Dva body jsou dobré, výkon ale dobrý nebyl. Hlavně ve druhém poločase se na našem mladém týmu projevila nervozita. Je vidět, že hrajeme o záchranu. V současnosti musíme hrát na body a ne na krásu."

FK Libochovice
Václav Řezníček, trenér FK Libochovice: "Bod bereme, kdyby mě to někdo řekl před zápasem, nevěřil bych. V Děčíně je to specifické, my na umělce prakticky celý rok nehrajeme. První poločas byli lepší domácí, ve druhém zase my. Zdálo se mi, že to Děčín chtěl ubránit. Penalty? To je loterie..."



Sestavy


FK Junior Děčín
J. Prokeš [-] - J. Horáček [-] - M. Betyár [-] , P. Gaher [-] , A. Mezsároš [-] (72. O. Lhoták [-] ) , R. Torba [-] , D. Horák [-] , M. Stach [-] , P. Krupička [-] , J. Máša [-] (61. A. Slykhouski [-] ) , V. Přibyl [-]

FK Libochovice
F. Krpeš [-] - L. Chlouba [-] , O. Wiesner [-] , T. Urban [-] - J. Košťál [-] , L. Horký [-] , P. Tuček [-] (46. M. Michajlov [-] ) , I. Oros [-] , M. Hudik [-] - P. Musil [-] , O. Hudik [-]

ŽK: 28. R. Torba , 79. O. Lhoták , 87. M. Stach - 61. P. Musil , 78. J. Košťál .
Hráči zápasu: R. Torba .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Šefčík Josef - ČERVENÝ Tomáš, HEJL Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.