2:3p.
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2017 17:00

14.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Jílové v derby proti Junioru klopýtlo


Branky


35. P. Gaher , 44. J. Horáček - 17. M. Just , 65. T. Feledi
0

Favorit uhrál "pouze" remízu. V penaltách pak vybojoval bod navíc.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Junioru patřil závěr poločasu

Velmi solidní návštěva zavítala v neděli na Městký stadion v Děčíně. Tam Junior totiž v derby utkání přivítal Jílové. Favoritem utkání byli rozhodně hosté. V tabulce jsou druzí, první vzájemný zápas navíc doma vyhráli poměrem 3:1. To mladý tým domácích čeká na jaře tuhý boj o záchranu.

 

Začátek rozhodně patřil Jílovému, které se dostávalo do tlaku. Hodně mu pomáhaly standardní situace. A právě po ní hosté udeřili. Míč se totiž odrazil k Justovi a jílovský kapitán dostal svůj tým do vedení.

 

Závěr poločasu ovšem patřil Děčínu. Vyrovnání přišlo v 35. minutě. K trestnému kopu se postavil Patrik Gaher a míč z jeho kopačky zastavila až sít za zády Voseckého. Navíc přišla 44. minuta, k odraženému míči se dostal stoper Horáček a parádní ranou dostal Děčín do vedení. Ten si do kabiny přinesl vedení 2:1.

Jílové alespoň vyrovnalo

Po změně stran se pokračovalo v průměrném fotbalovém vystoupení. Jílové se logicky tlačilo za vyrovnáním, na druhé straně ale Voseckého zachránila tyč.

 

V 65. minutě přišlo vyrovnání. Junior propadl po útočné standardní situaci, hosté podnikli rychlý protiúrok, na jehož konci byl Tomáš Feledi, který prostřelil Prokeše. Děčínu postupně docházely síly a začal bránit remízu. Tu nakonec i přes aktivitu Jílového ubránil. Za stavu 2:2 tak musely o vítězi rozhodnout pokutové kopy.

 

 

Gaher se stal smutným hrdinou

Pokutové kopy se rozhodly už v první sérii. V té neuspěl Patrik Gaher. A jelikož dalších devět střelců se nemýlilo, zvítězilo Jílové 5:4 na penalty.

 

Junior Děčín je na desátém místě a má třináct bodů. V dalším kole hostí v důležitém utkání Libochovice. Jílové zůstává druhé, na první Modrou ale nabralo jednobodový deficit. V dalším kole pak hostí Lovosice.

 

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!



Ohlasy k zápasu


FK Junior Děčín
Pavel Přibyl, trenér FK Junior Děčín: "Musím kluky pochválit, odvedli dobrou práci. Začátek patřil hostům, kteří šli zaslouženě do vedení. Nám pomohlo vyrovnání, kluky to nakoplo a ještě do přestávky jsme to otočili. Zlomem byla nastřelená tyč za stavu 2:1. Kdybychom to proměnili, mohlo to vypadat jinak. Ke konci utkání nám docházely síly, remízu jsme ubránili."

FK Jílové
Ondřej Barilla, trenér FK Jílové: "Výkon byl pro mě velkým zklamáním. Oproti tomu, co jsme předváděli v přípravě, to byla hrůza a jasně se potvrdilo,že přípravné zápasy jsou naprosto odlišné od mistrovských. Všichni jsme se na tenhle zápas těšili a absolutně vyhořeli. Od některých hráčů mi chyběla vůle po vítězství, nasazení a též jsme propadávali v kombinaci.To hlavně díky tomu, že někteří hráči zápas nezvládli po psychické stránce a v utkání se nepochopitelně schovávali. Vyhořeli jsme i po stranách, kde jsme byli úplně neškodní. Škoda inkasovaných branek, obě byly naprosto zbytečné a šly za Voseckým. Výborný zápas sehrál Tomáš Feledi, doufám, že bude po likvidačním faulu Horáčka v pořádku. Pro diváka to bylo nekoukatelné utkání a fotbal brečel. Na druhou stranu je to první zápas a dva body z tohoto utkání musíme brát. Jsem si jistý, že příští týden to již bude o něčem jiném a podáme výrazně lepší výkon."



Sestavy


FK Junior Děčín
J. Prokeš [-] - J. Horáček [-] - M. Stach [-] , M. Betyár [-] (90. R. Chyna [-] ) , D. Horák [-] (75. A. Slykhouski [-] ) , D. Šindelář [-] , V. Přibyl [-] , R. Torba [-] , P. Gaher [-] , A. Mezsároš [-] , R. Jakubec [-]

FK Jílové
J. Vosecký [-] - F. Vait [-] (75. T. Reichelt [-] ) , S. Malowanyj [-] (57. R. Rangl [-] ) , T. Kořínek [-] (46. M. Horyna [-] ) , Z. Michalec [-] - J. Kolář [-] (60. J. Kudrna [-] ) , T. Feledi [-] , A. Čermák [-] , D. Kurty [-] - M. Just [-] , V. Bílek [-]

ŽK: 59. M. Stach , 89. J. Horáček - 38. Z. Michalec , 53. V. Bílek , 73. M. Just , 83. M. Horyna , 89. A. Čermák .
Hráči zápasu: J. Horáček , R. Torba - T. Feledi , A. Čermák .
Počet diváků: 170. Rozhodčí: Sedláček Jiří - ROUČEK Karel, MECL Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.