J. Borovec 12. (p.)
J. Borovec 53.
2:3
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2017 15:00

14.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Modrou vysvobodil v 94. minutě Dušan Tesařík


Branky


12. J. Borovec (p.) , 53. J. Borovec - 34. M. Fejfar , 37. L. Štorc , 90. D. Tesařík
0

Lídr tabulky se na vítězství ve Velkém Březně hodně nadřel.

 

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Modrá otáčela skóre

Hledat favorita v utkání Velké Březno - Modrá nebylo těžké. Domácí Jiskra je předposlední, proti ní se postavil lídr tabulky, který má nejlepší ofenzivu v soutěži. Navíc první vzájemný zápas patřil jasně Modrá, ta tehdy v prvním podzimním kole přejela Velké Březno vysoko 8:1.

 

Do jarní odvety ale lépe vstoupil tým od Labe. Ve 12. minutě Modrá vyrobila zbytečnou penaltu, kterou vzápětí proměnil domácí střelec Jiří Borovec. Modrá se na těžkém terénu těžko prosazovala, přesto dokázala skóre do poločasu otočit. A to během tří minut.

 

Ve 34. minutě se po akci z levé strany dostal před Ondrku Martin Fejfar a vyrovnal na 1:1. Za tři minuty Modrá vedla akci před střed hřiště, míč se dostal k Lukáši Štorcovi a Modrá rázem vedla 2:1. Za tohoto skóre se šlo do kabin.

Borovec předvedl parádu. Pak ale s celým týmem smutnil

Hosté si vedení ve druhém poločase užili pouhých osm minut. Po rohovém kopu se míč odrazil k Borovcovi, ten ho z dobrých 25 metrů napálil tak parádně, že se kulatý nesmysl zastavil až v síti.

 

Modrá si pak držela územní převahu, do velkých šancí se nedostávala. Rozhodnout mohlo i Velké Březno, ale své šance zahodilo. Když už to vypadalo na dělbu bodů a následné penalty, rozhodla 94. minuta. V ní se před Ondrkou zjevil zkušený Dušan Tesařík a vystřelil Modré cenné tři body. Pro domácí hráče to bylo po předvedeném výkonu hodně kruté.

 

Modrá se díky zaváhání Jílového drží na první místě s jednobodovým odstupem. V dalším kole doma hostí Rumburk. Velké Březno zůstává s osmi body na předposledním místě. V dalším kole ho čeká těžké utkání v Oldřichově.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!



Ohlasy k zápasu


FK Jiskra Velké Březno
Miroslav Hlaváček, asistent trenéra Jiskra Velké Březno: "Pro nás hodně kruté. Byli jsme Modré vyrovnaným soupeřem, za stavu 2:2 jsme spálili čtyři velké šance. Když už jsme se chystali na penalty, tak jsme nepohlídali Tesaříka a ten nás potrestal. Je to škoda, musíme to hodit za hlavu a jedeme dál."

Modrá
Josef Rákosník, trenér Jiskra Modrá: "Tři body jsou pro nás hodně cenné. Výkon mě ale zklamal. Od některých hráčů jsem čekal v utkání daleko víc. Hrálo se na těžkém terénu, což nám moc nevyhovovalo. Bylo to bojovné, vyhrál šťastnější tým."



Sestavy


FK Jiskra Velké Březno
J. Ondrka [-] - F. Jelínek [-] (63. M. Říha [-] ) , A. Virt [-] , V. Demčenko [-] , D. Králíček [-] (16. J. Charvát [-] ) , J. Borovec [-] , M. Čapek [-] , J. Pechánek [-] , T. Cimpl [-] , V. Neuman [-] , M. Maturkanič [-]

Modrá
M. Matějka [-] - V. Žák [-] , D. Tesařík [-] , L. Štorc [-] , T. Fichtner [-] (90. V. Šotola [-] ) , T. Fejfar [-] , M. Fejfar [-] , M. Bičák [-] , K. Podolský [-] , L. Mayerhofer [-] , N. Makarov [-] (63. L. Sýkora [-] )

ŽK: 84. M. Říha - 65. M. Bičák , 90. T. Fejfar .
Hráči zápasu: A. Virt - D. Tesařík .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Šefčík Josef - VLK Lukáš, MAREŠ Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.