1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2017 15:00

14.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Křešice předvedly dobrou obranu a klasického střelce


Branky


0

Libouchec byl v utkání fotbalovější. V koncovce se mu ale nedařilo.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kvalitní defenziva i na jaře

Do Křešic dorazil Libouchec. V tabulce oba celky dělilo šest bodů, Křešice měly soupeři co vracet, jelikož na podzim padly na liboucheckém trávníku poměrem 0:3.

 

Jenže během podzimu Křešice hodně vyztužily obranu, hlavní příčinou byl příchod dvojčat Hrdých z Lovosic. A i první jarní zápas ukázal, že dát Křešicím gól bude docela oříšek. Libouchec měl více ze hry a byl aktivnější, v koncovce ale neměl štěstí.

 

Do kabin se tak šlo za bezbrankového stavu.

Kdo rozhodl? No přece Lepič

Po změně stran se pokračovalo ve stejném duchu. Domácí hráli zarputile a dobře bránili, hosté marně hledali skulinu, kterou by došli k vítězné trefě. Do první velké šance domácích se dostal Lepiš, v samostatném úniku ale nastřelil Pluhaře.

 

V 67. minutě ale domácí rychlík po parádním pasu utekl libouchecké obraně, udělal kličku brankáři a rozhodl o třech domácích bodech. Libouchec v závěru chtěl vyrovnat, střelecky mu ale prostě nebylo přáno. Křešice uhájily hubenou výhru a pokračují v dobré sezóně.

 

Libouchec je v tabulce na pátém místě, v dalším kole hostí Českou Kamenice. Křešice drží sedmé místo, 15. kolo je zavede do Mojžíře.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

 



Ohlasy k zápasu


FK Křešice
Lubomír Pekárek, vedoucí FK Křešice: "Podle mě remízový zápas. Nutno uznat, že Libouchec byl fotbalovější, hráli pěkný fotbal. Ale do velkých vyložených šancí se nedostával. My jsme hráli zarputilě a spoléhali na obranu. A taky na protiútoky. Lepič dvakrát unikl a jednou dal branku."

TJ Libouchec
Václav Slavka, kapitán FK Libouchec: "Pro nás docela smolný zápas. Po celou dobu jsme byli aktivnější, ale nebylo nám přáno dát branku. Domácí toho moc neměli, ale jejich jediný pořádný útok jsme nezachytili."



Sestavy


FK Křešice
O. Větvička [-] - L. Hrdý [-] , K. Patka [-] , A. Bezemek [-] (90. L. Schoř [-] ) , V. Kühn [-] , D. Lenrt [-] , T. Hrdý [-] , J. Suchánek [-] (88. M. Pácl [-] ) , J. Lepič [-] , M. Loula [-] , P. Tuháček [-]

TJ Libouchec
T. Pluhař [-] - V. Eleš [-] (46. M. Hammer [-] ) , J. Černohorský [-] (70. K. Vyhnal [-] ) , M. Hejna [-] , J. Novák [-] , R. Wild [-] , V. Slavka [-] , J. Studený [-] , L. Kučera [-] (69. R. Král [-] ) , M. Richter [-] (46. D. Kodet [-] ) , V. Balog [-]

ŽK: 61. J. Suchánek , 72. K. Patka , 78. D. Lenrt - 62. M. Hejna , 86. J. Novák .
Hráči zápasu: L. Hrdý , D. Lenrt .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Cvachoušek František - HYNEK Jan, SMREČEK Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.