O. Hudik 9.
L. Horký 45. (p.)
O. Hudik 72.
3:2
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2017 15:00

14.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Česká Kamenice se může zlobit jen sama na sebe


Branky


9. O. Hudik , 45. L. Horký (p.) , 72. O. Hudik - 35. V. Mysliveček , 52. A. Hodač
0

Libochovice doma vyhrály 3:2 a slaví čtvrtou výhru v soutěži.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě penalty, jedna proměněná

Na docela těžký terén na libochovickém pažitu dorazila Česká Kamenice. Ta byla v utkání favoritem, na podzim doma nováčka soutěže ve vzájemném duelu udolala 2:1. Je ale pravdou, že trenér Pavel Mokráček musel oželet dva zimní odchody hráčů ze základní sestavy. V Kamenici už nehraje ani Chmelík (Nový Bor), tak Tschakert (Skalice u České Lípy).

 

Jako první se radovaly Libochovice. Po chybě a faulu Myslivečka se k trestnému kopu postavil Ondřej Hudik. Jeho střela byla tečovaná do protipohybu brankáře Martina Vaňka, který tak byl bez šance.

 

Hosté mohli vyrovnat z pokutového kopu, Jakub Šimek ho však zahodil. Kamenice ale přesto dokázala vyrovnat. Po akci agilního Hodače napravil svou chybu před první brankou domácích Václav Mysliveček.

 

Do kabin šli ale přeci jen spokojenější domácí. Těsně před koncem prvního poločasu se Martin Vaněk dostal ve vápně do kontaktu s jedním z domácích fotbalistů. A vzápětí na pokyn pomezního Tesky kopaly Libochovice penaltu. Tu proměnil Ladislav Horký a domácí tak v poločase vedli 2:1.

Kamenice dohrávala o desíti

Jenže vedení Libochovice dlouho neudržely. V 52. minutě se individuálně prosadil Alexandr Hodač, který využil chyby ve středu domácí obrany a následně prostřelil Krpeše.

 

Rozhodnutí padlo v 72. minutě. Stoper Pavel Vaněk odkopl míč hodně nešťastně. Kulatého nesmyslu se zmocnil Ondřej Hudik a střelou, která se možná dala chytat, překonal Martina Vaňka.

 

Kamenice se hnala za vyrovnáním, její snahu ale hodně zbrzdila druhá žlutá karta pro Pavla Vaňka. Ten tak musel v 83. minutě předčasně do kabin. Na výsledku se už ve zbylém úseku hry nic nezměnilo.

 

Libochovice tak mají 12 bodů a jsou dvanácté. V dalším kole hrají na umělce v Děčíně proti Junioru. Česká Kamenice je šestá se ziskem 25 bodů. V 15. kole jí čeká zápas na půdě pátého Libouchce.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!



Ohlasy k zápasu


FK Libochovice
Václav Řezníček, trenér FK Libochovice: "Vyrovnané utkání, kterému by slušela remíza. Hosté rozhodně nehráli špatně, zdálo se mi, jakoby nás možná malinko podcenili. Podle mě byl zlomový gól na 2:1 těsně před poločasem. Tři body ale bereme."

FK Česká Kamenice
Pavel Mokráček, trenér FK Česká Kamenice: "Výsledek mě mrzí. I proto, že herně kluci nezklamali. Bohužel jsme se porazili sami, jelikož jsme dva góly domácím prakticky darovali. Třetí gól jsme dostali ve chvíli, kdy jsme měli takovou hluchou pasáž. Je to škoda, navíc nás teď čeká hodně těžký los."



Sestavy


FK Libochovice
F. Krpeš [-] - T. Urban [-] , O. Wiesner [-] , J. Oliva [-] , L. Chlouba [-] - L. Horký [-] , P. Tuček [-] (76. O. Novák [-] ) , I. Oros [-] , O. Hudik [-] (74. J. Šturm [-] ) , M. Hudik [-] (87. M. Michajlov [-] ) - P. Musil [-]

FK Česká Kamenice
M. Vaněk [-] - J. Kozelek [-] (46. P. Kozelek [-] ) , M. Švanda [-] , V. Mysliveček [-] , P. Vaněk [-] - J. Šimek [-] (56. M. Hazdra [-] ) , M. Jírava [-] , J. Mitruška [-] , M. Mach [-] - A. Hodač [-] , F. Černý [-]

ŽK: 59. T. Urban , 63. O. Wiesner - 28. J. Kozelek , 64. P. Vaněk , 86. M. Švanda . ČK: 83. P. Vaněk .
Hráči zápasu: F. Krpeš , O. Hudik - A. Hodač .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: VACEK Jan - STUPKA Josef, TESKA Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.