Česká Třebová si doma poradila s odevzdanými Holicemi


Branky


0

Jak se utkání odehrálo?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba celky začaly zápas velice vlažně. První příležitost si vypracovali domácí ze standardní situace, ale hlavička domácího hráče skončila pouze na tyči. V minutě 21. v dost podobné situaci si už domácí věděli rady a dorážkou z bezprostřední blízkosti se ujali vedení 1:0. Po zbytek prvního poločasu měli více času na kopačkách hráči Holic, ale žádnou příležitost ke skórování si vypracovat nedokázali.

 

Druhý poločas začal tak jak první skončil, tedy optickou herní převahou hostí. Přestože byly Holice více na míči, do zakončení se dostávali především domácí fotbalisté. Jeden brejk domácím vyšel a s hosty to už nevypadalo vůbec dobře 2:0. V 76. minutě se navíc fotbalisté České Třebové po krásné akci dostali opět do zakončení a střelou pod břevno navýšili už na 3:0 a tímto výsledkem také utkání skončilo.

 

V předposledním kole sezóny bude hrát Česká Třebová doma proti Libišanům a Holice doma proti týmu z Dolního Újezda.

 

AUTOR: Patrik Muller



Sestavy


FK Česká Třebová
J. Bárta [-] - M. Fučík [-] , P. Rataj [-] , J. Vondra [-] (82. K. Klumpar [-] ) , O. Jankele [-] , P. Urbanec [-] (71. O. Ezr [-] ) , P. Zahálka [-] , F. Grepl [-] (82. T. Keprt [-] ) , P. Müller [-] , M. Hašek [-] , T. Bohunek [-]

SK Holice
K. Melnychuk [-] (35. L. Navrátil [-] ) - F. Křtěn [-] (58. J. Shejbal [-] ) , T. Kopřiva [-] , L. Hanč [-] , J. Tláskal [-] , D. Ručka [-] , A. Bláha [-] (73. D. Machatý [-] ) , R. Machatý [-] , M. Chvála [-] (73. V. Černohorský [-] ) , T. Jedlička [-] , J. Jedlička [-]

ŽK: 58. F. Grepl , 68. M. Hašek - 60. L. Hanč , 70. D. Ručka .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Lukes Zdeněk - VALENTA Jan, BENEŠ David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.