Ve formě hrající Česká Třebová doma smázla Přelouč


Branky


0

Oba celky šly do zápasu v odlišném rozpoložení. Zatímco domácí neprohráli sedmkrát v řadě, tak hosté nedokázali v posledních čtyřech zápasech uhrát ani bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od úvodu utkání měli domácí jasně navrh a bylo otázkou času, kdy se jim podaří skórovat. První branka přišla v 18. minutě po kombinační akci, ještě do poločasu ve 41. minutě se po dohrané standardní situaci radovali domácí podruhé, a tak se šlo do kabin za stavu 2:0 pro Českou Třebovou.

 

Druhý poločas už nebyl z podání domácích tak ofenzivně laděný, ale přesto se jim podařilo dát ještě dvě branky a utkání bez problémů vyhráli. Hosté z Přelouče za celý zápas nevystřelili ani jednou na domácí branku a jejich výkon byl chvilkami až ostudný.

 

V dalším zápase zajíždí Česká Třebová do Chrudimi a Přelouč čeká doma důležitý zápas v souboji o záchranu proti Dolnímu Újezdu.

 

Autor: Patrik Muller



Sestavy


FK Česká Třebová
F. Moláček [-] - F. Abt [-] , M. Fučík [-] , P. Rataj [-] , O. Jankele [-] (74. J. Broulík [-] ) , P. Urbanec [-] , P. Zahálka [-] , P. Müller [-] , F. Grepl [-] (70. K. Klumpar [-] ) , M. Hašek [-] , V. Novotný [-] (46. T. Bohunek [-] )

FK Přelouč
R. Konvalina [-] - M. Březina [-] , O. Bendžík [-] , H. Vinarčík [-] (60. J. Kmoníček [-] ) , J. Pokorný [-] , V. Rokyta [-] (78. F. Barták [-] ) , J. Řezníček [-] , J. Koblížek [-] , V. Vančura [-] , L. Chaloupský [-] (73. L. Heblík [-] ) , J. Novák [-] (65. A. Ulrych [-] )

ŽK: 32. L. Chaloupský , 45. J. Novák .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Hořínek Lukáš - LANGR Filip, SMOLA Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.