V Žamberku se na gól čekalo marně


Branky


0

V zápase dvou týmů ze středu tabulky byli šťastnější hosté z České Třebové, kteří uspěli v penaltovém rozstřelu a získali dva body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas nabídl spousty standartních situací v podání domácího celku, který disponoval výškovou převahou, ale vypracované standartky nedokázal golově zúročit, a tak se šlo do kabin za stavu 0:0.

 

Druhý poločas moc fotbalové krásy nepobral, domácí celek tlačil na hostující tým, ale žádnou stoprocentní šanci si vypracovat nedokázal, a tak utkání skončilo bez branek.

 

V pokutových kopech domácí proměnili dva své pokutové kopy ze čtyř, naopak hosté byli stoprocentní a brali z tohoto zápasu o bod navíc.

 

V dalším kole zajíždí Žamberk na půdu posledního Dolního Újezda a Česká Třebová přivítá na domácím hřišti trápící se Přelouč.

 

Autor: Patrik Muller, upraveno redaktorem



Sestavy


1. FC Žamberk
Š. Martinovský [-] - O. Kopecký [-] , L. Franke [-] , J. Trejtnar [-] - J. Smola [-] , A. Kopecký [-] , M. Pavelka [-] , V. Huška [-] (78. J. Rudolecký [-] ) , V. Hrubý [-] - J. Černík [-] , L. Trnka [-] (85. P. Zach [-] )

FK Česká Třebová
F. Moláček [-] - F. Abt [-] (84. K. Klumpar [-] ) , M. Fučík [-] , L. Sejkora [10.0] (68. J. Vondra [-] ) , P. Rataj [-] , O. Jankele [-] (88. M. Popelka [-] ) , P. Zahálka [-] , P. Müller [-] , F. Grepl [-] (74. P. Urbanec [-] ) , M. Hašek [-] , V. Novotný [-]

ŽK: 30. M. Pavelka - 44. F. Abt , 70. F. Moláček .
Počet diváků: 115. Rozhodčí: Štěpánek Pavel - POLÁČEK Libor, SMITKA Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.