Česká Třebová si vyšlápla na Hlinsko


Branky


33. J. Chmelík , 45. Z. Dostál , 59. D. Mayer - 12. P. Rataj , 46. L. Cach (vl.) , 50. V. Novotný , 52. L. Cach (vl.)
0

Utkání hrané za slunečného dne, které nemělo předem danného favorita přineslo slušný fotbalový zážitek.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté šli do vedení

Hosté z České Třebové se ujali již ve 13. minutě vedení 0:1, což domácí fotbalisty do jisté míry zaskočilo a hra se podle toho v prvním poločase také vyjíjela, až do 33.minuty, kdy hosté podcenili rozehrávku a domácí z rychlého kontru srovnali stav utkání na 1:1. Zápas pokračoval pořád ve slušném tempu, ale hrálo se jen po vápno. Až ve 45.minutě využili domácí hráči pohlednou akci po pravé straně a dali tzv. "šatňáka" 2:1 pro domácí.

Hlinsko padlo

Druhý poločas začal tak jak si domácí nedokázali představit ani v těch nejhorších nočních můrách. Ve 46.minutě hosté pronikli k vápnu po levé straně, přišel centr a domácí obránce si ztečoval míč do vlastní branky 2:2. Hosté do druhého poločasu doslova vlítli a už v 50.minutě se mohli radovat potřetí, když se na polovině hřiště ujal míče levý bek a krásnou individuální akcí před 4 bránící hráče dokázal také skvěle zakončit 2:3. Ještě neuplynulo z druhého poločasu ani 8 minut a hosté se opět dostali k domácí brance a po ztečované střele to bylo už 2:4. Domácí fotbalisté měli ještě dost času s vývojem zápasu něco udělat a poměrně brzy, tedy v 59.minutě se jim podařilo snížit brankou po dlouhém autovém vhazování a potřebném důrazu ve vápně na 3:4. 

 

Zbývající půl hodinu měli domácí fotbalisté několikrát na svých kopačkách vyrovnání, ale spoustu závarů hosté ustáli a z horké půdy Hlinska si odvezli cenné 3 body. Domácí nezvládli úvod druhého poločasu a to je stálo v tomto zápase bodový zisk. 

 

V dalším zápase zajíždí Hlinsko na půdu posledního Dolního Újezda a naopak Česká Třebová na svém hřišti bude hostit první Slatiňany.

 

AUTOR: Patrik Muller 



Sestavy


FC Hlinsko
I. Rezničenko [-] - D. Pelikán [-] , D. Zub [-] , J. Chmelík [-] (62. . Ali [-] ) , M. Hlouš [-] , A. Cach [-] , Z. Dostál [-] , D. Mayer [-] , L. Cach [-] , T. Volf [-] , J. Nevole [-]

FK Česká Třebová
J. Bárta [-] - M. Fučík [-] , P. Rataj [-] , J. Vondra [-] (66. L. Sejkora [-] ) , O. Jankele [-] (85. F. Grepl [-] ) , P. Zahálka [-] , P. Müller [-] , O. Ezr [-] , M. Hašek [-] , V. Novotný [-] , T. Bohunek [-] (46. F. Abt [-] )

ŽK: 60. M. Hlouš , 87. J. Nevole - 70. O. Ezr . ČK: 89. O. Ezr .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Morávek David - KVAČEK Jan, NOVÁKOVÁ Karolína.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.