Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.04.2015 17:00

15.kolo, Pardubický | Pardubice | IV. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bukovka si doma poradila s Dřítčí.


Branky


0

Zápas který přinesl celkem šest branek vyhrála FC Bukvoka 4:2. Domácí o své výhře rozhodli v druhé polovině zápasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

 

 

Hosté v deseti od 20. minuty

V první půli zápasu šli do vedení hosté. Ve 20. minutě musel odstoupit jeden z hostujících hráčů a hosté museli dohrávat zápas pouze s desíti hráči. Do první půle se povedlo domácím srovnat, kdy ve 34. minutě vstřelil srovnávací gól Vondrouš Martin. Do první půle se nic už nestalo a tak po první polovině zápasu byl stav nerozhodný.

Domácí v posledních minutách obrací zápas

Na začátku druhého poločasu se povedlo domácímu celku vstřelit druhý gól o který se v 49. minutě postaral Řezníček David. Na tento gól však dokázali oslabení hosté odpovědět vyrovnávacím gólem na 2:2. Domácí celek který hrál o jednoho hráče v poli více dokázal strhnout vítězství na stojí stranu až v 88. minutě, kdy na 3:2 zvyšoval Abbrent Filip. Poslední gól padl v nastaveném čase, kde se v 92. minutě trefil Lukáš Jiří, který tímto gólem pojistil výhru domácího celku 4:2

 



Ohlasy k zápasu


Bukovka
Předseda FC Bukovka: Hosté působili zkušeně. Dobře bránili a útočné výpady byly nebezpečné. My jsme sice měli více ze hry, ale výrazněji prosadit jsme se nedokázali. V samotném závěru se štěstí přiklonilo na naši stranu.




Sestavy




Hráči zápasu: M. Vondrouš .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.