Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.04.2015 17:00

14.kolo, Pardubický | Pardubice | IV. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bukovka si zastřílela proti Mněticím


0

Sobotní zápas celků FC Bukovka a TJ Sokol Mnětice přinesl divákům velkou podívanou. V tomto utkání padlo hned 8 golů, kde domácí celek vstřelil 7 branek do sítě hostů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozhodčí sotva pískl do píšťalky a hned si musel poznamenávat gól v první minutě zápasu. Další gól přidal Jan novotný, který zvyšoval stav na 2:0 v 8. minutě zápasu. Jak hra běžela, tak padaly i góly a domácí jich do první půle stihli dát hned 5. Za zmínku stojí gól z 40.minuty zápasu, který dal David Jánský parádní střelou do šibenice z 30 metrů. Tento parádní gól také uzavíral první půli zápasu.

 

Jelikož už byl zápas za tohoto stavu zcela rozhodnut, tak se utkání dohrávalo v klidném tempu a tak diváci viděli pouze už jen 3 branky v tomto zápase.

 



Ohlasy k zápasu


Bukovka
Předseda FC Bukovka: Oproti utkání z minulého týdne, kdy jsme netrefili ani ochrannou síť, jsme tentokrát byli výjimečně produktivní. Zatím nejlepší výkon v sezóně.




Sestavy



TJ Sokol Mnětice B
L. Kučera [-] - .. Hendrych [-] , P. Vafka [-] , O. Macháček [-] , .. Pištínek [-] - M. Šašma [-] , .. Voženílek [-] , .. Suchánek [-] , .. Chmelař [-] - D. Vrtáček [-] , .. Palenčák [-]

Hráči zápasu: D. Jánský - D. Vrtáček .
Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.