3:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.04.2015 17:00

14.kolo, Pardubický | Pardubice | IV. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dašice hladce přehrály Horní Ředice


Branky


0

Zápas zahozených šancí mohli shlédnout diváci v sobotním utkání čtrnáctého kola IV. třídy Holicko v Dašicích.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sobotní zápas celků SK Sparta Dašice B a FK Horní Ředice B přinesl celkem 4 branky. Od začátku utkání bylo nasazeno celkem vysoké tempo hry a hned v 4. minutě jsme viděli jasnou šanci, ve které domácí útočník nedokázal vstřelit gól. O pár minut později se už mohli domácí radovat, protože se jim povedlo z velkého tlaku před branou vstřelit šťastný gól. Do konce půle si domáci vytvořili ještě mnoho ložených šancí, které gólem neskončili a tak byl stav po první půli 1:0.

 

Druhou půli začali aktivněji hosté a hned v 48. minutě se jim povedlo srovnat na 1:1. Domácí tento gól nepoložil, ale nastartoval ještě k většímu tlaku na branku hostů, kde se tvořila jedna šance za druhou. Domácí na svůj druhý gól museli čekat až do 75. minuty, kde na 2:1 zvyšoval Lukáš Kučera. Další a poslední gól padl o pár minut později, kde po krásném centru prostřelil golmana hosti Jaroslav Šibal a tak uzavřel tento zápas svojí trefou na 3:1 pro domácí celek.



Ohlasy k zápasu


Sparta Dašice B
Petr Borovec: Zápas se nám podařilo vyhrát i když jsme zahodili mnoho jasných šancí, tak jsem se zápasem celkem spokojený.




Sestavy


Sparta Dašice B
M. Polák [-] - Z. Sládek [-] , M. Hora [-] , P. Čermák [-] , P. Borovec [-] - I. Morávek [-] , D. Teplý [-] , M. Borovec [-] , J. Šibal [-] - D. Buchtele [-] , L. Kučera [-]

FK Horní Ředice B
J. Pýcha [-] - J. Jirout [-] , R. Medek [-] , R. Záhro [-] , J. Morávek [-] - J. Vojtěch [-] , V. Tesař [-] , J. Pecina [-] , L. Jirout [-] - P. Formánek [-] , J. Bahník [-]

ŽK: 37. L. Jirout .
Hráči zápasu: D. Buchtele - P. Formánek .
Počet diváků: 25.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.