3:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.04.2015 17:00

14.kolo, Pardubický | Pardubice | IV. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sokol Chvojenec B si doma poradil se Sokolem Veliny


Branky


0

V nedělním utkání si to rozdaly dva celky o třetí příčku na čele tabulky. Sokol Chvojenec B, který od 30. minuty zápasu hrál pouze jen s 10 hráči přesto dokázal porazit na svém hřišti Sokol Veliny 3:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek zápasu začali lépe domácí a hned ve 14. minutě se mohli radovat z vedoucího gólu, který vstřelil Fízek Renné. Za zmínku stojí 30. minuta zápasu, kdy se nechal vyloučit domácí hráč Matěj Kvapil, který viděl od rozhodčího červenou kartu a tak předčasně ukončil působení v tomto utkání. Od této situace uběly pouze tři minuty a domácí celek se radoval již po druhé v tomto zápase, kdy na 2:0 zvyšoval Vrbata Jan. Jelikož se do první půle zápasu nic nestalo, šli domácí do kabin určitě spokojeni.

 

Druhou půli zápasu začali lépe hostí a v 55. minutě se radovali z kontaktního gólu, který vstřelil Hendrych. Na tento gól dokázali domácí velmi rychle odpovědět a o další dvě minuty později zvyšovali své vedení na 3:1. Do konce zápasu bylo ještě mnoho šancí z obou stran, ale dokácí brankář Trnka Radek podržel svůj tým parádními zákroky a tak si Sokol Chvojenec B odnesl z toho zápasu všechny body.



Sestavy


Sokol Chvojenec B
R. Trnka [-] - M. Smolný [-] , M. Kvapil [-] , M. Pospíšil [-] , R. Izák [-] - A. Půlpán [-] , R. Kašpar [-] , J. Kvapil [-] , L. Půlpán [-] - R. Fízek [-] , J. Vrbata [-]


ČK: 30. M. Kvapil .
Hráči zápasu: R. Trnka , J. Kvapil - .. Hendrych .
Počet diváků: 70.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.