3:4
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.04.2015 16:30

12.kolo, Pardubický | Pardubice | IV. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

LÍDR TABULKY PROHRÁL NA DOMÁCÍM HŘIŠTI SE SOUPEŘEM ZE DNA TABULKY SOKOL BÝŠT


0

Při první jarním kole IV. třídy Holicko se nám zrodilo hned první překvapení a to v podobě zaváhání domácího celku SK Sparta Dašice B, který podlehl týmu ze dna tabulky Sokol Býšť.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Býšť zdolala Dašice za 15. minut

Zápas začal lépe pro hostující celek, který se dostal v 11. minutě zápasu hned do vedení. Další šok pro domácí přišel hned o 4. minuty později, kdy se do vedení 0:2 dostali hosté po krásné střele pod břevno, na kterou si domácí brankář ani nesáhl. Domácí celek dokázal přesto do první půle zápasu snížit výsledek na 1:2 a to ve 44. minutě, kdy se domácí prosadili z brejku.

Dašice dotahují zápas

Druhou půli zahájili domácí lépe, ale z jasných šancí nedokázali vstřelil vyrovnávací gól a tak znovu udeřil hostující celek, který využil chyb v obraně domácích a tak stav už byl 1:3. Po tomto gólu byla hra z obou stran vyrovná, ale přece se tu jeden rozdíl našel. Domácí celek se trápil s koncovkou a to uměl hostující celek vždy trestat gólem. Když hosté zvýšili náskok na 1:4 s domácíma to vypadalo velmi špatně. V posledních 20. minutách se domácí celek přesto dočkal dalšího gólu. Na 2:4 dával gól nejlepší střelec této soutěže Lukáš Kučera a to se mu také povedlo i v 89. minutě, kdy po akci s Teplým vykřesali ještě malou naději na srovnání tohoto zápasu. V posledních dvou minutách se domácí celek sice snažil vyrovnat tento zápas, ale hosté si už tento náskok vzít nenechali a tak zápas skončil 3:4 pro Sokol Býšť.



Ohlasy k zápasu


Sparta Dašice B
Petr Borovec: Utkání ovlivnila absence čtyř hráčů základní sestavy a zahodili jsme hodně ložených šancí.

SK Býšť
Radek Matyáš: V první půli jsme dali dva rychlé góly a tím domácí zcela zaskočili. V druhé polovině zápasu jsme ze dvou brejků přidali další dva góly, ale i přes velkou snahu domácích jsme zápas udrželi do vítězného konce, tak zápas mohu hodnotit jedině kladně.



Počet diváků: 25.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.