FOTO: Dobroměřická rezerva se ve Vroutku porazila skoro sama


Branky


0

První útok, první střela a hned první branka. A tato situace předznamenala vývoj celého duelu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hotovo bylo už po půli

 Střelec Jan Kukla ve 2.minutě zahájil skore zápasu domácího Vroutku a Dobroměřic. Obrana hostů kupila jednu chybu za chybou a dostávala domácí útočníky do šancí. Ve 13.minutě ji využil Levchenko po kiksu brankáře Petera. Další dvě své branky si lehce připsal opět Kukla. Ve 35.minutě po nahrávce hostujícího obránce šel sám na brankáře a s přehledem zvýšil na 3:0 a čtvrtou branku zavěsil za velkého přispění brankáře, který si míč do sítě vrazil sám. Domácí odcházeli do kabin s přesvědčivým náskokem čtyř branek. Dobroměřice chvílemi nevěděli co hrát a chyby v obraně je srážely na kolena.

 

Dobroměřické vzepětí nemělo dlouhého trvání

Druhý poločas měl trochu jiný průběh než ten první. Domácí hráči jakoby ztratily klid a rozvahu a iniciativu pomalu přebírali hosté. Tato skutečnost se projevila i na skóre. V 57.minutě poprvé hosté překonali brankáře Bezděk a snížil na 4:1. Za deset minut na to po zmatcích v domácí obraně snížili Dobroměřice na 4:2. Teprve potom se domácí trochu probudili a nepřipustili, aby dostali kontaktní branku. Zpřesnili hru především ve středu hřiště, kde do té doby většinu míčů ztraceli.

 

V 67.minutě se krásně uvolnil Baierl a střelou z blízka vsítil další branku domácích. Na konečných 6:2 upravil ještě v 75. minutě Levchenko. Dobroměřice už nedokázali odpovědět, i když se o to pochopitelně snažili. Domácí se již nedopustili žádné chyby a výsledek v pohodě ubránili. Po devíti brankách, které si odvezli Kozly si tentokrát svůj menší ranec branek odvezli z Vroutku i Dobroměřice. Je pravda, že tentokrát přispěli k hladké výhře velkou měrou obránci hostů. Vroutku se tak daří držet si místo ve středu tabulky a nemusí se strachovat, že by se jich týkaly boje o záchranu v okresním přeboru.

 

AUTOR: JAROMÍR HYKL



Sestavy


FK Vroutek B
P. Bezděk [-] - Z. Machyna [-] , V. Levchenko [-] , J. Kukla [-] , M. Klíč [-] , V. Schieferdecker [-] , M. Veselský [-] (29. P. Oliva [-] ) , J. Fedoriška [-] , J. Mülling [-] , J. Balák [-] , J. Baierl [-] (70. J. Hlaváč [-] )

FK Dobroměřice B
P. Peter [-] - T. Sekerák [-] , A. Havelka [-] , L. Radosta [-] (46. M. Myšák [-] ) - D. Diák [-] , L. Riedl [-] , D. Mlčoch [-] , T. Kincl [-] , K. Sainer [-] - A. Chlouba [-] - D. Miraj [-]

Počet diváků: 50. Rozhodčí: HÁJEK Radek - HÁJEK Lukáš, JUNK Vladimír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.