Zápas Žatce a Vroutku byl rozhodnut za půl hodiny


Branky


0

Málokdy se stane, aby bylo hotovo za tak krátkou dobu. Rezerva Vroutku to však dokázala a po prvním poločase vedla na hřišti Slavoje Žatec o osm branek! Zbytek utkání se už jen dohrál a hosté si tak pořádně vylepšili skóre.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do Libočan nepřijel Vroutek k mistrovskému zápasu 18.kola okresního přeboru jako favorit. Po prohraném domácím zápase v minulém kole s posledním Blatnem nastupovali proti domácímu Slavoji Žatec B s mírnými obavami. Ty se však brzy rozlynuly. Žateckou rezervu dostali do role statistů a pouhých diváků. Obránci absolutně nestíhali, záloha neexistovala a útočníci byli zbyteční. Když se k tomu přidal ne příliš jistý výkon brankáře, nebylo divu, že v tomto domácím chaosu skóre rychle narústalo. Zvláště Josef Baierl si hru užíval.

 

V 6. a 13. minutě krásně skoroval  a ve 25.minutě svůj hatrick dokončil. Za volantem vrouteckého brankostraje se ještě střídali Jaroslav Sulovský a Jakub Pelikán. Ve 25. minutě narostlo skóre na hrozivých 5:0 pro hosty a v podstatě bylo po zápase. Bylo jen otázkou kolik branek ještě do domácí sítě napadá. Ve 27. minutě upravoval Pelikán na 0:6 a v minutě 38. si brankáře vychutnal Sulovský a bylo 0:7. Zmar domácích v prvním poločase dokončil Martin Vořechovský, který vlastní brankou upravil ve 43. minutě poločasové skóre na 0:8.

 

Rozčarovaní domácí diváci nevěřili vlastním očím a hosté se těšili, že ještě něco do domácí sítě napdá a bude třeba „desítka“ ve skóre. To se však nestalo. Druhý poločas bylo již hostující mužstvo pouhým odvarem mužstva z první půle. Hráči se uspokojili s výsledkem a již příliš velkou snahu po vylepšení výsledku neprojevovali. Žatec využil ležérního přístupu hráčů Vroutku ke zbytku zápasu a podařilo se mu výsledek trochu kosmeticky upravit.

 

Ve 49. minutě vsítil první branku domácích Baloun Jiří a v 61. minutě upravoval Votava na 2:8. Domácí tým se snažil vstřelit další branky, ale to už se jim nepodařilo. K žádnému zázračnému obratu nedošlo a vroutečtí už uchodili zápas do konce. S chutí hrající Baierl ještě trefil v 78. minutě z trestného kopu břevno domácí branky. To však byl jeden z mála hezkých okamžiků, který ve druhém poločase Vroutek předvedl.

 

Zápas skončil debaklem Slavoje a to zejména pro katastrofický začátek zápasu, kdy se jim nepodařilo zachytit nápor Vroutku a hráčům hostů. naopak spadlo do branky všechno co směrem k ní vystřelili. Po překvapivé domácí porážce, tak hráči FK Vroutek vezou z Libočan, také překvapivě, všechny body a navíc si výrazně vylepšili skóre.

 

Autor: Jaromír Hykl



Sestavy


FK Slavoj Žatec B
L. Baloun [-] - Z. Kulhavý [-] , M. Vořechovský [-] - A. Šole [-] , J. Schmied [-] (46. R. Svítek [-] ) - J. Baloun [-] - J. Diepold [-] , M. Svoboda [-] , M. Mács [-] , R. Novotný [-] (46. P. Votava [-] ) , I. Vajda [-] (57. G. Suchan [-] )

FK Vroutek B
P. Bezděk [-] - M. Junk [-] , V. Schieferdecker [-] (78. S. Sládek [-] ) , J. Mülling [-] (72. V. Junk [-] ) , J. Pelikán [-] (82. J. Hlaváč [-] ) , J. Baierl [-] , Z. Machyna [-] , J. Sulovský [-] , J. Fedoriška [-] , J. Balák [-] , J. Vlček [-]

ŽK: 70. Z. Kulhavý , 73. M. Svoboda - 68. S. Sládek .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: ČERNÝ Zdeněk - STANČÍK Radek, BENEDIKT Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.