1:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2017 17:00

17.kolo, Ústecký | Louny | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Výškov se s Perucí rozešel smírně


Branky


1

Ač hosté přijeli do Výškova jen v deseti lidech, dokázali uhrát bod za remízu 1:1. Pomohl jim k tomu i konec prvního poločasu, kdy se vykartoval domácí stoper Šnaidr a vyrovnal tak počet hráčů na obou stranách.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do neoblíbeného Výškova dorazilo deset fotbalistů z Peruce a marně vyhlíželi toho jedenáctého. Ve větrném počasí zkrátka nastoupilo "deset statečných." Velmi mnoho zraněných hráčů, to je aktuální problém peruckého týmu. Mezi zraněné patří také Michal Peterka, ale chtěl být s týmem.

 

S chutí se ujal praporku jako asistent rozhodčího. Čekal se velký tlak domácích, ale jejich náznaky se dařilo likvidovat dobrým pohybem a hlavně bojovností hostujících fotbalistů. Jakub Minařík se díky svojí rychlosti dostával do brejků, jeden z nich skončil tyčkou. Ve 42. minutě při napadání domácí rozehrávky fauloval domácího stopera Jana Šnaidra, dostal žlutou kartu, ale domácí obránce to neunesl a vrazil do Minaříka, za což dostal červenou kartu. Hrálo se deset na deset.

 

Ve druhém poločasu se objevovaly šance na obou stranách. V 54. minutě padla první branka. Na dobře kopnutý roh si naběhl nikým nehlídaný Tomáš Walter a uklidil míč do branky - 1:0. Vyrovnat se Peruci podařilo v 66. minutě. Jakub Minařík tvrdě vystřelil, domácí brankář jeho pokus pouze vyrazil k Lukáši Linhartovi a ten se v takové pozici nemýlí - vyrovnáno 1:1.

 

Domácí měli ještě velikou šanci, už ležícího Jožku Košína nedokázali ze skrumáže před jeho brankou překonat. Na třikrát se pokoušeli dorazit míč za brankovou čáru, ale "Jožin" ve spolupráci se svojí obranou dostal balón do bezpečí. Remíza je za bojovnost více než zasloužená. 

 

Autor: J. Laube, upraveno redaktorem



Sestavy


FK Výškov
T. Jaroš [-] - T. Walter [-] , Z. Svoboda [-] , M. Matura [-] , D. Rainet [-] , M. Pokoš [-] , P. Šnajdr [-] , J. Walz [-] (46. M. Janata [-] ) , P. Walz [-] (52. L. Jakoubek [-] ) , O. Čvančara [-] , M. Kadrnožka [-]

FK Peruc
J. Košín [-] - J. Suchopár [-] - P. Tůma [-] - J. Minařík [-] - M. Čížek [-] , L. Linhart [-] , M. Bartoš [-] , M. Nechanický [-] , T. Čermák [-] , M. Majer [-] , M. Kyncl [-]

ŽK: 29. M. Pokoš , 82. D. Rainet - 17. J. Suchopár , 42. J. Minařík , 56. M. Majer , 88. M. Bartoš . ČK: 42. P. Šnajdr .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Vysočanský David - SLÍVKO Pavel, PETERKA Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
18. 4. 2017 13:39
Fanoušek, Fotograf - FK Peruc | Ústecký | Louny
Výškov - Peruc 1:1 (0:0)
Do neoblíbeného Výškova dorazilo 10 fotbalistů z Peruce a marně vyhlíželi toho jedenáctého. Ve větrném počasí zkrátka nastoupí "deset statečných." Velmi mnoho zraněných hráčů, to je aktuální problém našeho týmu. Mezi zraněné patří také Michal Peterka, ale chtěl být s týmem. S chutí se ujal praporku jako asistent rozhodčího. Čekali jsme velký tlak domácích, ale jeho náznaky se dařilo likvidovat dobrým pohybem a hlavně bojovností. Jakub Minařík se díky svojí rychlosti dostával do brejků, jeden z nich skončil tyčkou. Ve 42. minutě při napadání domácí rozehrávky fauloval domácího stopera Jana Šnaidra, dostal žlutou kartu, ale domácí obránce to neunesl a vrazil do Jakuba, za což dostal červenou kartu. Hrálo se deset na deset.
Ve druhém poločasu se objevovaly šance na obou stranách. V 54. minutě padla branka, bohužel do naší sítě. Na dobře kopnutý roh si naběhl nikým nehlídaný Tomáš Walter a uklidil míč do branky. Vyrovnat se podařilo v 66. minutě. Jakub Minařík tvrdě vystřelil, domácí brankář jeho pokus pouze vyrazil k Lukáši Linhartovi a ten se v takové pozici nemýlí - vyrovnáno 1:1. Domácí měli ještě velikou šanci, už ležícího Jožku Košína nedokázali ze skrumáže před jeho brankou překonat. Na třikrát se pokoušeli dorazit míč za brankovou čáru, ale Jožin ve spolupráci se svojí obranou dostal balón do bezpečí. Remíza je za bojovnost více než zasloužená.
J. Laube