1:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2017 16:30

16.kolo, Ústecký | Louny | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FK Vroutek B opět s plným bodovým ziskem


Branky


0

K zápasu se nám sešly hned dvě reportáže...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Report od: Jaromír Hykl

Rezerva Vroutku opět nezaváhala a přivezla z Peruce důležité tři body za vítězství. Hra byla od počátku vyrovnaná a více šancí měli nejprve domácí. Jejich příležitosti odvraceli oba stopeři a několikrát musel zakročit i brankář Bezděk. Postupem času se hra vyrovnávala a ve 25.minutě zamířil přesně z trestného kopu Kukla. Hned dvě minuty na to proměnil přihrávku Levchenko a hosté vedli dva nula.

 

Domácí se nechtěli smířit s tímto výsledkem a zvýšili svůj tlak. Obrana hostů ale odolávala a záložníci, zejména Machyna a M.Junk obráncům dobře sekundovali. Rozdíl dvou branek vydržel až do poločasu.

 

Po nástupu po přestávce se podařilo, po chybě hostujícího M.Baláka, uniknout domácímu Linhartovi a ten překonal poprvé brankáře Vroutku. Průběh dalšího zápasu pak charakterizoval boj o každý míč a enormní snahu domácích o vyrovnání. Projevilo se to bohužel v nepřiměřené tvrdosti domácích a množství záludných faulů. Tento fakt úrovni zápasu nepřispěl. V době závěrečného tlaku domácích v 88.minutě unikl po levé straně vroutecký Kukla a přízemní střelou překonal brankáře Košína. To byla rozhodující akce zápasu a na skore se již nic neměnilo. Vítězství na půdě soupeře opět posunulo Vroutek výše v tabulce. V dalším zápase mají doma zatím poslední Blatno.

 

Report od: Mirek Plazík Blažek

 Vroutek měl v první polovině zápasu jasně navrch, vytvořil si šance a hlavně po chybách Peruce se dočkal vedení. První branka přišla ve 25. minutě. Po faulu před velkým vápnem přímý volný kop nasměroval Jan Kukla do šibenice branky. Za tři minuty zaváhal stoper, po jeho chybě šel sám proti Jožkovi v brance Vadym Levchenko a nezaváhal - 0:2. Jediná šance Peruce v prvním poločasu byla hlavička Lukáše Linharta, v brance však neskončila. Po rohovém kopu zahrál jeden z obránců hostů ve vlastním vápně rukou, toto však hlavní rozhodčí přehlédl.

 

Do druhého poločasu nastoupila Peruc jako by pokropena živou vodou, hra se vyrovnala a ve 48. minutě Lukáš Linhart hlavou snížil na 1:2. Potom přišel tlak, ale dostat se do gólové šance se stále nedařilo. Hosté se ubránili, a z rychlého brejku v 88. minutě J. Kukla přidal 3. branku.

 

FOTO NA: http://fkperucb.rajce.idnes.cz/Peruc_-_Vroutek_B_1_3_0_2_-_8.4.2017/



Sestavy


FK Peruc
J. Košín [-] - M. Máša [-] , J. Suchopár [-] - P. Tůma [-] - J. Minařík [-] - K. Vajc [-] , L. Linhart [-] , M. Kyncl [-] , M. Bartoš [-] , T. Čermák [-] , M. Čížek [-]

FK Vroutek B
P. Bezděk [-] - J. Balák [-] , M. Hlaváč [-] , J. Kukla [-] , M. Junk [-] , Z. Machyna [-] , V. Levchenko [-] , M. Balák [-] , D. Haza [-] , J. Zajko [-] , L. Jůna [-]

ŽK: 65. M. Bartoš - 5. L. Jůna , 60. M. Junk .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Hamáček Václav - ŠNÍDL David, PETERKA Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.