FOTO: Vroutek v závěru zasadil Cítolibám smrtelné údery


Branky


0

Hosté drželi remízu až do 89. minuty, pak ale rozhodl odpískaný pokutový kop...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání nezačalo pro vroutecké vůbec dobře. Cítoliby se probudily dříve a již v 6.minutě lovil Bezděk poprvé ze sítě míč po střele Seiferta. Naštěstí se domácí včas vzpamatovali vyrovnali hru a v 11. minutě již bylo na ukazateli skore 1:1.když se o branku postaral Kukla.Po vstřelené brance zatlačil Vroutek hosty do defenzívy a měli vice ze hry. V 17.minutě měli možnost domácí zvýšit náskok, když rozhodčí nařídil penaltu proti hostům za faul v pokutovém území. Nabízenou šanci ke vstřelení druhé branky střelec Kukla nevyužil a brankář Borl jeho střelu vystihl.Škoda, Jan si mohl navýšit svůj střelecký účet.  Hra se trochu vyrovnala a své šance měli i hráči Cítolib. Jednu z největších neproměnil Kabele. Trest přišel vzápětí. Ve 33. minutě unikl po levé straně Baierl a od brankové čáry zpětnou přihrávkou našel Levchenka,který v klidu proměnil nabízenou šanci. Poločas skončil tím nejtěsnějším výsledkem pro domácí.

 

Druhá půlka byla festivalem neproměněných šancí zejména domácích hráčů, ale i několika dobrých šancí hráčů Cítolib. V 55. minutě v poslední chvíli tahal za záchranou brzdu Zajko, vzápětí na to střílel ve vyložené šanci Levchenko pouze do brankáře. V 59. minutě se předvedl výborným zákrokem domácí brankář Bezděk. Své šance neproměnil opět Levchenko a Kukla v 71. minutě nastřelil pouze tyč. Nedáš, dostaneš. To se potvrdilo vzápětí. Únik hráče hostů po pravé straně, přihrávku po čáře nezachytil nikdo z domácích a Kabele v 71. minutě vyrovnával na 2 :2. Domácí se nechtěli smířit s dělbou bodů a snažili se o rozhodující branku. Dobré příležitosti se nedařilo proměnit opět Kuklovi a střídajícímu Pelikánovi R., kterého skvěle vychytal brankář hostů. V 77. minutě se domácí dožadovali penalty za faul na pronikajícího Baierla v šanci. Rozhodčí odpískal pouze rohový kop. Hosté již jen bránili remizový výsledek. Penalty se domácí přeci jen dočkali v 89. minutě odpískaná penalta za ruku v trestném území a Klíč Libor s přehledem proměnuje. Domácí se dočkali a vedou 3:2. Hosté již rezignovali a v nastaveném čase ještě unikl po pravé straně Baierl a sám překonal brankáře hostů a upravil tak výsledek na konečných 4:2 pro rezervu Vroutku. Vítězství posunulo domácí na osmé místo v tabulce. V příštím 16.kole zajíždí Vroutek do Peruce, která je na 11.místě dva body za Vroutkem. Očekáváme napínavý souboj.

 

AUTOR: Jaromír Hykl

 



Sestavy


FK Vroutek B
P. Bezděk [-] - J. Baierl [-] , J. Kukla [-] , M. Hlaváč [-] (46. J. Zajko [-] ) , L. Klíč [-] , Z. Machyna [-] , V. Levchenko [-] , M. Veselský [-] , J. Balák [-] , D. Haza [-] , L. Jůna [-] (46. R. Pelikán [-] )

SK Cítoliby
M. Borl [-] - S. Bláha [-] , T. Džurdženík [-] , R. Janoušek [-] , P. Zandal [-] - M. Seifert [-] , J. Hnátek [-] , D. Kabele [-] - L. Müller [-] , J. Maier [-] , T. Khýn [-]

ŽK: 78. L. Müller .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Vysočanský David - HÁJEK Lukáš, JUNK Vladimír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.