Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2017 16:30

21.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Opatov slaví postup


Branky


0

Fotbalisté Opatova si jasnou výhrou nad Slavicemi zajistili postup do Okresního přeboru

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hattrick Ladislava Kabelky nasměroval domácí k postupu

Vedoucí Opatov přivítal poslední Slavice a oběma týmům šlo o hodně. Kdyby Opatov dokázal zvítězit v tomto zápase, nemusel by se ohlížet jak dopadne zápas v Myslibořicích a mohl by slavit postup do Okresního přeboru. Ale Slavice se herně zvedly a případná výhra by jim dávala ještě slušnou šanci na udržení. Na podzim ale Opatov dokázal ve Slavicích poměrně snadno vyhrát 4:1. Asi stovka diváků byla zvědava jak domácí tým zvládne poslední krok k vytouženému postupu. A již v 7. minutě se to podařilo Ladislavu Kabelkovi -1:0. Výborný vstup do zápasu pak podtrhnul Zdeněk Daniel a postupové šampaňské se mohlo pomalu chladit -2:0. Domácí hráli s chutí a uvolněně a tak se diváci dočkali další branky ve 24. minutě, kdy se opět trefil Ladislav Kabelka -3:0. A ve 27. minutě již měl s chutí hrající Ladislav Kabelka na svém kontě hattrick -4:0. O vítězi utkání a postupujícím tak bylo rozhodnuto vlastně již po první půli.

Domácí přidali další dvě branky

Ve druhém poločase si už domácí mohli vychutnávat poslední minutky v nižší soutěži, která se jich minimálně na rok nebude týkat. Postupně se během zápasu mohli přímo zapojit do zápasu i ostatní hráči z lavičky a mohli tak ukázat jejich sílu. To se povedlo v 73. minutě Jaromíru Foretnému, který se trefil na 5:0. Michal Foretný pak byl v 85. minutě posledním střelce Opatova v této sezóně a po výhře 6:0 mohli naplno vypuknout postupové oslavy.



Ohlasy k zápasu


FK Opatov
Daniel Zdeněk, hráč: Od začátku zápasu jsme měli utkání pod kontrolou. Po třetím gólu bylo rozhodnuto.

SK Slavice
Švihálek Josef, hráč: V dosti kombinované sestavě a v deseti lidech jsme proti domácím neměli šanci



Sestavy


FK Opatov
R. Kšír [-] (74. O. Hanzal [-] ) - D. Vybíral [-] , L. Kabelka [-] (70. M. Solař [-] ) , Z. Daniel [-] , D. Čučelin [-] (57. J. Fortelný [-] ) , J. Neckář [-] , M. Malík [-] (46. F. Šinkovský [-] ) , J. Horáček [-] , R. Novotný [-] , A. Konečný [-] , R. Kabelka [-] (46. J. Kaser [-] )

SK Slavice
D. Trojan [-] - P. Jelínek [-] , R. Linhart [-] , P. Zima [-] , M. Fogaš [-] , O. Mařan [-] , Š. Tomek [-] , M. Stonáček [-] , L. Tomek [-] , L. Němec [-] , T. Janoušek [-]

Hráči zápasu: L. Kabelka , J. Fortelný - Š. Tomek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: FŇUKAL Lubomír - HANZAL Lukáš (N), SPURNÝ Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.