J. Grün 67.
J. Grün 79. (p.)
2:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2017 10:15

21.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Litohoř se doma loučila výhrou


Branky


67. J. Grün , 79. J. Grün (p.) - 35. B. Mbemba
0

Litohoř využila proti oslabeným Radoticím výhodu domácího hřiště a zvítězila

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se jednou prosadili

Než se domácí rozkoukali, byli to hosté kteří mohli jít už v 1. minutě do vedení, ale střelu hostí vytěsnil domácí Trávníček na roh. Hned v 7. minutě po střele Kamila Svobody mohli jít domácí do vedení ale jeho tečovanou ránu hostující golman bravurně vytěsnil na roh. Poté mohl otevřít skore Grůn ale jeho střelu do prázdné branky hosté vykopli. Hosté zahrozili z ojedinělé akce zápasu, kdy po chybě domácí obrany proměnil šanci hostující hráč Benjamin Mbemba 0:1.

Domácí zápas otočili ve svůj prospěch

Ve druhé půli se hrálo takřka na jednu branku, toho domácí dokázali využít, kdy po pěkném centru Dolanského si zpracoval míč ve vápně Grůn a neomylně vyrovnal 1:1. V 79. minutě po akci na jeden dotek odcentroval Szabo Patrik na hlavu Pintera který byl sražen ve vápně a následoval pokutový kop, který zkušeně proměnil Grůn. Domácí si už vítězství pohlídali. Hosté i v oslabené sestavě předvedli snaživý a trpělivý výkon, ale na body to dnes nestačilo.



Ohlasy k zápasu


TJ Litohoř
Šafrata Marek, asistent: Hosté přijeli v oslabené sestavě a velice jsme to podcenili. Ve druhé půli jsme si už výhru za předvedený výkon zasloužili.




Sestavy


TJ Litohoř
O. Dvořák [-] - R. Szabó [-] , P. Šplíchal [-] , J. Trávníček [-] - K. Svoboda [-] , P. Szabó [-] (89. M. Šafrata [-] ) , D. Bouda [-] , L. Dolanský [-] , K. Svoboda [-] - J. Pintér [-] , J. Grün [-]

TJ Družstevník Radotice
M. Novák [-] - B. Mbemba [-] (55. L. Tříletý [-] ) , P. Tobolka [-] , J. Nevěčný [-] - D. Kincl [-] , M. Habich [-] - S. Michal [-] , R. Sevelda [-] , P. Sevelda [-] (46. M. Tobolka [-] ) , V. Liška [-] , D. Kincl [-] -

ŽK: 45. J. Grün , 80. O. Dvořák - 48. R. Sevelda , 82. D. Kincl .
Hráči zápasu: P. Šplíchal - B. Mbemba .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: HOLÝ Petr - VÍDENSKÝ Bohumil, KŘIKAVA Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.