Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2017 16:30

21.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přibyslavice B se doma loučili remízou


Branky


0

Ani vedení 2:0 po první půli, nestačilo hráčům Přibyslavic na výhru nad Šebkovicemi, které tak ještě můžou doufat v umístění v horní polovině tabulky

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Luboš Lopatář potvrdil svoji střeleckou formu

V základní sestavě domácích se objevil navrátilec Lukáš Heralecký, který bílý dres oblékl po opravdu velice dlouhé době a  víceméně pouze dopomohl domácím k tomu, aby kvůli velkému množství absencí nastoupili k utkání v 11 lidech. A byl to právě tento hráč, který šikovně prodloužil hlavičkou míč na zabíhajícího Lopatáře, který se ve 13. minutě nemýlil a svůj únik zakončil zdárně do sítě hostí. Když se s míčem u nohy ve 26. minutě objevil ve vápně hostí opět Lukáš Heralecký, znamenalo to pro Jana Pitoura v brance hostů nebezpečí. A to se potvrdilo. Domácí útočník zachoval chladnou hlavu a podruhé našel osamoceného Luboše Lopatáře, který navýšil vedení domácích na 2:0. Po zbytek poločasu se mohli prosadit útočníci na obou stranách s tím, že vyloženější šance měli domácí střelci, ale další branky do poločasu nepadly.

Hosté dokázali vyrovnat

Hned na začátku druhého poločasu se dokázali prosadit i hostující útočníci, konkrétně si volný míč, který propadl za obranu domácích našel Stanislav Kašpárek a poslal balon za Vrbkovi záda. Hosté se samozřejmě dostali na koně a zatlačili domácí, kteří se začali soustředit pouze na defenzivu a tak přišel trest. Jedenáct minut před koncem se hostům podařilo vyrovnat, když se prosadil Stanislav Zikmund. Do konce utkání už se nikdo z hráčů neprosadil a zápas tak skončil remízou.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Přibyslavice B
Račák Petr, trenér: Bohužel jsme inkasovali hned po změně stran a pak jsme začali hrát pasivně, za což nás soupeř potrestal a stáhl tak dvoubrankové manko. Remíza mi ale přijde spravedlivá.

TJ Sokol Šebkovice B
Říha Zdeněk, vedoucí: První poločas byli domácí lepším týmem a měli více šancí. Ve druhé to bylo zase naopak, takže remíza byla spravedlivá.



Sestavy


TJ Sokol Přibyslavice B
D. Vrbka [-] - V. Škorpík [-] , L. Lopatář [-] , L. Heralecký [-] (57. J. Skrobikowski [-] ) , M. Molák [-] , J. Rambousek [-] , J. Pacal [-] , J. Packa [-] , P. Vejmělek [-] , M. Čejka [-] , J. Pojer [-]

TJ Sokol Šebkovice B
J. Pitour [-] - T. Kotačka [-] , J. Němec [-] (57. L. Ryvola [-] ) , P. Konvalinka [-] , P. Hrůza [-] , J. Holčapek [-] (65. R. Černý [-] ) , S. Zikmund [-] , D. Kašpárek [-] (67. L. Říha [-] ) , J. Fejta [-] , Z. Eberl [-] , P. Tržil [-]

ŽK: 19. D. Vrbka - 39. P. Konvalinka , 85. P. Hrůza .
Hráči zápasu: L. Lopatář .
Počet diváků: 35. Rozhodčí: SARKÁNY Martin - LINDUŠKA Pavel, SUCHÁNEK Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.