1:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2017 16:30

20.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nové Syrovice B nestačily ani na Podhorácko


Branky


0

Fotbalisté Nových Syrovic B se po delší době mohli proti Podhorácku radovat z bodů, ale své poločasové vedení nedokázaly udržet.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se prosadili v závěru první půle

V Nových Syrovicích se představilo Podhorácko, kterému se zas tolik v posledních zápasech nedařilo. Nové Syrovice však na tom byly ještě hůř, když z posledních pěti zápasů uhrály jen jeden bod a jsou ve velkém sestupovém ohrožení. To také dokládá poslední prohraný zápas s Přibyslavicemi v poměru 3:9. Podzimní měření sil pak vyznělo jasně i pro Podhorácko, které vyhrálo 5:0. Hosté měli být v zápase mírným favoritem, ale jakoby svázáni teplem nebyli schopni se prosadit. Ani u domácího týmu se zdálo, že vstřelený gól bude pro ně nedostižnou metou. Až ve 41. minutě se domácí hrstka fanoušků dočkala vedoucí branky, kterou vstřelil Miroslav Sosnar -1:0

Jaroslav Veselský dokázal otočit vývoj zápasu.

Hosté do druhé půle vstoupili mnohem lépe a v 52. minutě dokázal vyrovnat Jaroslav Veselský -1:1. V 65. minutě pak dokonal obrat zápasu opět Jaroslav Veselský -1:2. Domácí tým pak jakoby smířen s vývojem druhé půle nedokázal vyvinout tlak, který by mohl znamenat alespoň vyrovnání. Situace Nových Syrovic na záchranu je již kritická.



Sestavy


SK Nové Syrovice B
M. Novák [-] - J. Marek [-] , R. Janoušek [-] (82. L. Nejerál [-] ) , J. Weidenthaler [-] , P. Fouma [-] , J. Vrba [-] , V. Štěpanovský [-] , L. Růžička [-] (46. J. Vlček [-] ) , L. Kouřil [-] , M. Sosnar [-] , P. Jenerál [-]

FK Podhorácko 2015
K. Řeřucha [-] - J. Lojda [-] , D. Hybner [-] , A. Sapík [-] (27. M. Hybner [-] ) , J. Roupec [-] , M. Řepa [-] - M. Zikmund [-] , M. Táborský [-] , L. Ferdan [-] , M. Lojda [-] (78. J. Bém [-] ) - J. Veselský [-] (84. J. Klíma [-] )

ŽK: 48. R. Janoušek - 82. L. Ferdan .
Hráči zápasu: M. Sosnar - J. Veselský .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: RYGL Antonín - TOMAN Václav (N), JENERÁL Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.